Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatexamen i musikbranschkunskap och entreprenörskap

Institute of Contemporary Music Performance
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
London
6 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: september 2020 - London
Kandidatexamen i musikbranschkunskap och entreprenörskap

Kandidatexamen i musikbranschkunskap och entreprenörskap

Ta en kandidatexamen i musikbranschkunskap och entreprenörskap i London

Läser du till en kandidatexamen i musikbranschkunskap och entreprenörskap (BA (Hons) Music Business and Entrepreneurship) på ICMP läser du den första examen för musikföretag i Storbritannien som ger lika mycket vikt på begreppet "entreprenörskap". Detta mycket praktiska, banbrytande program främjar företagande och innovation under alla tre åren och kommer att ge dig möjlighet att arbeta med verkliga industriprojekt, allt i syfte att uppmuntra din naturliga kreativitet och entreprenörsanda.

Denna utbildning ger dig de verktyg, möjligheter och erfarenheter du behöver för att lansera din karriär inom musikbranschen men är även perfekt för dig som vill etablera en karriär som entreprenör inom bredare kreativa branscher. Tyngdpunkten på entreprenörskap innebär att du kommer att uppmuntras och stöttas till att starta och driva ditt eget företag, med möjligheten att presentera dina idéer som en del av NatWests Entrepreneur Accelerator-program.

I detta program kommer du att upptäcka alla aspekter av musikbranschen ‘first hand’ genom klasser och event med speciella gästbesökare inom musikbranschen, närvaro på musikkonferenser samt genom branschens nätverksevenemang.

För mer information om Kandidatexamen i musikbranschkunskap och entreprenörskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till ICMP ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0.

Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance

Personlig utbildning i musikindustrins hjärta

The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) i London i England startades 1986 och erbjuder praktiska yrkesutbildningar inom musik. Fokus ligger på att ge dig som student de verktyg du behöver för att lyckas i musikbranschen oavsett om det handlar om...


Läs mer om Institute of Contemporary Music Performance och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen i musikbranschkunskap och entreprenörskap

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i musikbranschkunskap och entreprenörskap från Institute of Contemporary Music Performance, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: