Griffith University

i Brisbane (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Griffith university building

Griffith University i Queensland, Australien

Ett av de mest populära Australiska universiteten för svenska studenter. Här kan du kombinera universitetsstudierna med ett fantastiskt beachliv endast minuter från campus!

Utbildningarna på Griffith University är anpassade till verkligheten med en fin balans mellan teori och praktik. Allt för att kunna examinera studenter som är väl förberedda inför arbetslivet. Griffith University har också flera omfattande forskningsavdelningar och rankas bland de främsta 2% av universiteten världen över. Griffith var först i Australien med att utforma utbildningar inom Tourism and Management och än idag är de rankade som nummer ett inom fältet i Australien och nummer 3 globalt, enligt Shanghai Ranking's Global Ranking of Academic Subjects 2022. Totalt finns sex olika campus i Queensland och ett mycket stort kursutbud. Universitet har ett stort nätverk med mer än 280 000 alumnistudenter varav cirka 10% är internationella.

Griffith Gold Coast campus

Detta är Griffth Universitys största campus, beläget i Gold Coast. Här studerar över 18 000 studenter i en rad toppmoderna anläggningar och med undervisning och forskning inom nästan alla inriktningar. Gold Coast campus ligger bara några minuter från stadens världsberömda stränder. Många studenter väljer att bo vid stranden och härifrån kan man enkelt ta sig med spårvagn till universitetsområdet. På campus finns ett stort urval av caféer, restauranger, ett stort bibliotek, butiker och ett välutrustat gym. Blir du trött av värmen kan du lägga dig och ta det lugnt vid poolen på campus – en simtur brukar ge ny energi.

Griffith Nathan campus

Nathan campus är Griffith Universitys första campus och ligger lugnt beläget i utkanten av Toohey Forest, en kort promenad eller bussresa från Mount Gravatt campus samt en 20-minuters bilresa från Brisbane CBD. Nathan campus är välkänt för att ligga i framkanten för miljö- och hållbarhetsfrågor. Här ligger Sir Samuel Griffith Center – Australiens första byggnad som drivs av solenergi. På Nathan campus studerar över 13 000 studenter inom ämnesområden som bland annat Business, Engineering, Information Technology, Environment och Law.

Griffith South Bank campus

Med närmare 3 400 studenter har Griffith Universitys South Bank campus ett idealiskt läge i Brisbanes kulturella hjärta. Campus ligger 10 minuters promenad från Brisbane CBD med närhet till Queensland Art Gallery, Gallery of Modern Art, State Library, Queensland Museum, Queensland Performing Arts Center och Brisbane Convention and Exhibition Center. Griffiths studenter har tillgång till toppmodern utrustning och lärare med spetskompetens inom sina områden. South Bank campus brukar även arrangera spännande utställningar som är öppna för studenter och allmänheten under hela året.

Griffith Mount Gravatt campus

I närheten av Griffith Universitys Nathan campus ligger Mount Gravatt med fantastisk panoramautsikt över Brisbane. På Mount Gravatt campus studerar över 4 000 studenter. Campuset ligger i utkanten av Toohey Forest och har ett hälso- och fitnesscenter i världsklass som består av bland annat en uppvärmd pool, fitnesscenter, tennisbana och basketplan.

Griffith Logan campus

Griffith Universitys Logan campus är hem till närmare 2 500 studenter och ligger i Queenslands tredje största stad, i utkanten av Brisbane. Campuset har starka kontakter med lokalsamhället och är värd för många idrotts- och kulturevenemang under hela året. Studenterna har också tillgång till bokhandel, café, idrottsanläggningar och en rad supporttjänster och platser runt campus för socialt nätverkande.

Studentföreningar på Griffith University

På Griffith University finns cirka 120 olika studentföreningar och klubbar för studenter att engagera sig i. Det finns allt ifrån sportklubbar inom olika grenar till ämnesrelaterade föreningar och intresseorganisationer såsom Meditation Club, Pride Club, Debate Club, League of Legends Club och Start-up Club.

Chans till stipendium på Griffith University 

Som internationell student på Griffith har du möjligheten att söka stipendier på 25% eller 50% av kursavgiften. Kontakta Blueberry för mer information. 


För mer information om Griffith University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Griffith University

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Beteendevetenskap Utbildningsform Längd Ort
Kandidatexamen - Social work Klassrum 4 år Flera orter (2)
Ekonomi
Kandidatexamen - Business Klassrum 3 år Flera orter (2)
Estetiska utbildningar
Teater / Scenkonst
Kandidatexamen - Skådespelare Klassrum 3 år Flera orter (2)
Hotell / Event / Turism
Kandidatexamen - Internationell turism och hotelmanagement Klassrum 3 år Flera orter (2)
Marknadsföring
Grafisk design
Kandidatexamen - Design Klassrum 3 år Flera orter (2)
Miljö / Hållbarhet
Kandidatexamen - Marinvetenskap Klassrum 3 år Gold Coast
Fristående kurs/termin utomlands
Arkitektur
Studera utomlands - Fristående termin – Design Klassrum Flera orter (2)
Beteendevetenskap
Psykologi
Studera utomlands - Fristående kurser Klassrum Flera orter (2)
Ekonomi
Studera utomlands - Fristående termin - Business Klassrum Flera orter (2)
Estetiska utbildningar
Studera utomlands - Fristående termin - Konst & design Klassrum Flera orter (2)
Förberedande studier
Allmän kurs
Studera utomlands - Fristående termin - Praktik Klassrum Flera orter (2)
Ingenjör
Studera utomlands - Fristående kurser - Ingenjör Klassrum Flera orter (2)

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Griffith University

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Griffith University



Highlights