Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatexamen i International Management

Geneva Business School
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona, Geneve, Madrid
6 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Barcelona
mars 2022

Geneve
mars 2022

Madrid
mars 2022

Barcelona
september 2022
Kandidatexamen i internationell ledning

Om utbildningen

Business på riktigt – för framtida ledare!

Geneva Business School är känd för sin höga kvalité på utbildningen, med framgångsrika lärare som har stor kunskap och passion. Utbildningen inom International Management ger dig de verktygen som krävs för att bli en framgångsrik ledare i en omvärld som ständigt förändras. Du jobbar bland annat med problemlösning, utvecklar dina analytiska färdigheter och analyserar affärsstrukturer. 

Om utbildningen International Management

Geneva Business School erbjuder Bachelor of International Management där studenter kan välja mellan flera olika Majors (inriktningar). Utbildningen är 3 år och erbjuds på Geneva's alla tre campus: Geneva, Barcelona och Madrid. Innovativa undervisningmetoder, dedikerat mentorskap och fantastiska nätverksmöjligheter redan under utbildningen gör att studenter har allt som krävs för att lyckas i branschen efter genomförd utbildning. Utbildningen är på engelska.

Inriktningar (Majors)

International Management - International Management lär dig de viktigaste teorierna och principerna för att lyckas leda ett globalt team. Utbildningen ger studenter de verktyg och självförtroende som krävs för att framgångsrikt driva ett modernt internationellt företag.

Entrepreneurship - Entrepreneurship specialiseringen fokuserar på att utveckla idéer och analysera affärsplaner. Du kommer att starta dina egna projekt och ta examen med förtroende att utmärka dig i näringslivet.

International Finance - International Finance gör dig skicklig i finansiella och investeringsteorier, samtidigt som du tillhandahåller strategier för att förstå komplexiteten i värdering och kvantitativ analys.

Sports Management - Sports Management lär ut de färdigheter som behövs för en karriär inom sportmarknadsföring. Du kommer att fokusera på att hantera evenemang, nya tekniker och nätverkande för att lyckas blomstra i branschen.

Digital Marketing - Digital marknadsföring lyfter fram det senaste inom marknadsföringsteknik, affärsutveckling och strategisk planering. Studenter bedriver ofta en ledarroll inom content, publicering och media.

International Relations - International Relations lär dig om världspolitiken och dess inverkan på företag. Efter examen kan du bedriva en karriär inom global konflikthantering och internationellt samarbete.

För mer information om Kandidatexamen i International Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Geneva Business School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Under ansökningsprocessen förekommer det en videointervju mellan dig och Geneva Business School samt att du behöver skriva en essay på 500 ord om varför du vill studera på Geneva Business School och vad du tror att du kommer tillföra till Geneva Business School Community.

Geneva Business School

Madrid

Geneva Business School grundades 1995 i Geneve under namnet Institut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine (IFGP). Under det första åren var skolans fokus att utbilda privata bankirer i Schweiz. Under början av 2000-talet utvecklade Geneva Business School sin profil...


Läs mer om Geneva Business School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen i International Management

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Geneva Business SchoolRecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i International Management från Geneva Business School, fyll i följande uppgifter: