Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatutbildning i vetenskap med inriktning säkerhet

Edith Cowan University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Perth
6 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Perth
februari 2021

Perth
juli 2021
säkerhet

Kandidatutbildning i vetenskap med inriktning säkerhet

Studera en kandidatexamen i säkerhet

I denna kandidatutbildning i vetenskap med inriktning säkerhet (Bachelor of Science (Security)) som är tre år lång kommer du att utveckla kunskaper och färdigheter inom fysiskt skydd och management. Fokus ligger på att upptäcka säkerhetsrisker genom en ‘risk approach’ och att utveckla samt förvalta effektiva säkerhetsstrategier. För att få en holistisk syn på säkerhet läser du även kurser inom teknologi, lagar och etik.

För mer information om Kandidatutbildning i vetenskap med inriktning säkerhet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Edith Cowan University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 70 (minst 17 i varje delprov)/550 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

Ska du läsa en Postgraduateutbildning krävs ett IELTS- eller TOEFL-test. Resultatet skiljer sig åt beroende på inriktning och program – kontakta oss för mer information.

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University (ECU) i Perth, Western Australia är ett modernt och innovativt universitet med mycket framåtanda. Det här är stället för dig som vill ha en akademisk utbildning, ofta med praktiska inslag och samtidigt uppleva Australiens dramatiska västkust. Universitetet...


Läs mer om Edith Cowan University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatutbildning i vetenskap med inriktning säkerhet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Edith Cowan University

270 joondalup dr
joondalup

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatutbildning i vetenskap med inriktning säkerhet från Edith Cowan University, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: