Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Certificate in International Business

Dublin Business School
Sammanfattning
Fristående kurs/termin utomlands
Dublin
1 termin
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Dublin
september 2020

Dublin
januari 2021

Certificate in International Business

Detta certifikat i International Business har utformats för att ge studenten en rad praktiska färdigheter och kunskaper inom internationell business. Certifikatet ger studenterna de kunskaper och kommunikationsförmågor som krävs för att fungera effektivt och få framtida anställningar inom olika företag och branscher. Stort fokus ligger på att utveckla och få interpersonella färdigheter som är nödvändiga för att effektivt kunna kommunicera med kunder och kollegor på en arbetsplats. Du läser kurser såsom Business Enterprise, International Economy, Marketing communications med fler. Certifikatet motsvarar 30 högskolepoäng. 

För mer information om Certificate in International Business, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Dublin Business School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska B/6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 eller ett TOEFL test med minst 96.

Dublin Business School

Dublin Business School

DBS din rätta väg

Studera i Dublin på Dublin Business School (DBS) med sina 9 000 studenterIrlandsstörsta privata utbildare och har mycket nära kontakt med arbetsmarknaden. Alla utbildningar är framtagna tillsammans med näringslivet för att ge studenterna jobb direkt. Dessutom kan skolan aktivt hjälpa dig som...


Läs mer om Dublin Business School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certificate in International Business

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Dublin Business School

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Certificate in International Business från Dublin Business School, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: