Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Bachelor in Business Management

Dublin Business School
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Dublin
6 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Dublin
september 2020

Dublin
januari 2021

Bachelor in Business Management

BA (Hons) i Business (Management) är utformad för att ge en stark grund för framgång i affärslivet.. Du kommer studera i en rik inlärningsmiljö som involverar studenter i omfattande analyser av affärsorganisationer, funktioner, processer och hanteringstekniker. Denna kurs ger studenterna god förståelse för allmän affärsteori och utförande. Under år två och tre går studierna från grundläggande kunskap och information och fortsätter till mera djupgående studier av specifika områden inom de viktigaste disciplinerna. Det ligger också en större betoning på självständigt arbete och på utvecklingen av en kritisk och analytisk inställning till ämnet, vilket ger studenterna förtroende för att kritiskt utvärdera information, idéer och åsikter.

För mer information om Bachelor in Business Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Dublin Business School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska B/6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 eller ett TOEFL test med minst 96.

Dublin Business School

Dublin Business School

DBS din rätta väg

Studera i Dublin på Dublin Business School (DBS) med sina 9 000 studenterIrlandsstörsta privata utbildare och har mycket nära kontakt med arbetsmarknaden. Alla utbildningar är framtagna tillsammans med näringslivet för att ge studenterna jobb direkt. Dessutom kan skolan aktivt hjälpa dig som...


Läs mer om Dublin Business School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bachelor in Business Management

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Dublin Business School

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Bachelor in Business Management från Dublin Business School, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: