Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

California state university Fullerton

California State University Fullerton i Orange County i Los Angeles.

Här kan du välja mellan 3 400 olika kurser på ett universitet med ett gott akademiskt rykte. Universitetet tillhör det statliga universitetssystemet och här får du hög kvalité på utbildningen till en jämförelsevis låg kostnad. Solen strålar från en klarblå himmel i princip året runt och centrum av drömmarnas Los Angeles ligger en kort biltur bort.

Orange County är en mysig och charmig del av Los Angeles-området och våra Fullerton-studenter brukar älska stämningen vid stränder som Newport Beach, Laguna Beach och Huntington Beach.

Vackert campus med 35 000 studenter

CSU Fullerton är det största universitetet inom California State University-systemet med fler än 35 000 studenter. Campusområdet är otroligt vackert med blomstrande grönska och du hittar även apelsinträd där du kan ta en apelsin om du blir sugen. Skolan har moderna byggnader och faciliteter och här finns bibliotek, restauranger, gym, poolområde, datasalar samt mycket bra sportanläggningar. Universitetet har även ca 250 olika klubbar och studentorganisationer. På campusområdet hittar du också fräscha boendealternativ.

Staden Fullerton ligger sydväst om Los Angeles i Orange County. Det är en trygg och säker stad med ca 130 000 invånare. Här erbjuds du södra Kaliforniens soliga klimat med en medeltemperatur på 21 grader året om. På bara 30 minuter tar du dig till den vackra kustremsan med ca 6,5 km långa stränder. Ungefär lika lång tid tar det att åka bil till Los Angeles med allt vad denna mytomspunna stad har att erbjuda. Santa Monica, Venice Beach, Hollywood, Beverly Hills, Sunset Boulevard är bara några av alla attraktioner. Till nöjesparken Disneyland tar du dig på ca 15 minuter och på ca 1,5 timmes bilfärd når du San Diego.

CSU Fullerton grundades redan 1957 och har genom åren hunnit utbilda många framgångsrika studenter som idag har ledande positioner inom exempelvis affärsvärlden, amerikanska regeringen samt utbildningsväsendet. Kevin Costner är en av många kändisar som läst vid universitetet.


För mer information om California State University Fullerton, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med California State University Fullerton

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: California State University Fullerton

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

California State University Fullerton

800 N State College Blvd
92831 Fullerton

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 2 recensioner.

Student
Jag tycker att jag har gjort en bra val av skola. Det händer mycket saker på skolan utanför kurserna vilket är kul....I sin helhet är jag nöjd och tycker att det är kul att få utmana mig själv och min engelska. Känner inte är kurserna har vart överdrivet svåra hittills
Recensioner
Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från California State University Fullerton, fyll i följande uppgifter: