Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Avancerad Diplomutbildning - Film

Academy of Film, Theatre & Television
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
Sydney
Klassrum
2 år
Heltid
Delvis
Kommande starter

Plats & start


Sydney
februari 2023

Sydney
juli 2023

Om utbildningen

Vill du lära dig att skapa film i Australien? 

Filmutbildningarna på AFTT erbjuder en intensiv, praktisk inlärningsupplevelse. Inte bara kommer du skriva, producera och regissera din egen film med stöd från ett fullt filmteam, du kommer också vara involverad i skapandet av många andra filmer som en del av filmteamet. Detta säkerställer att studenterna får en fullständig förståelse för grunderna i filmskapande, från film och belysning till ljud och efterbearbetning. Med denna praktiska kunskap och erfarenhet, är AFTT’s studenter redo att gå in i filmbranschen med självförtroende.

Anslutning till filmindustrin är inbyggd i utbildningen med bransch aktiva personer som är involverade i studenternas produktioner. Dessa experter finns till som konsulter och mentorer samt att de ibland håller Masterclasses för studenterna.  AFTT’s lärare arbetar tillsammans med studenterna för att integrera lärande kring film i aktiviteter som är bransch relaterade, projekt eller produktioner.

Under en Advanced Diploma går utbildningen in mer på djupet kring filmskapandet för att utveckla studenterna. För studenter som är intresserade av att utveckla sin Advanced Diploma till en Bachelor Degree är det möjligt i samarbetet med JMC Academy.

För mer information om Avancerad Diplomutbildning - Film, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Academy of Film, Theatre & Television ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 59 (minst 17 på skriv delen) eller en IELTS-examen med minst 5.5, ingen del under 5.0.

TOEFL-testet eller IELTS-examen måste ha genomförts inom två år till ansökan.

Kostnader

De flesta utbildningarna på Academy of Film, Theatre & Television är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Vi rekommenderar att du kontaktar CSN för att se om just utbildningen du är intresserad av är studiemedelsberättigad.

Academy of Film, Theatre & Television

Utveckla din kreativa sida på Academy of Film, Theatre & Television i Sydney!

Oavsett om din dröm är att bli skådespelare, filma eller producera för skärmen eller scenen är Academy of Film, Theatre & Television (AFTT) iSydney, Australien platsen för dig. Genom studier på AFTT tar du stora steg närmare att göra dina...


Läs mer om Academy of Film, Theatre & Television och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Avancerad Diplomutbildning - Film

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Academy of Film, Theatre & Television

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Avancerad Diplomutbildning - Film från Academy of Film, Theatre & Television, fyll i följande uppgifter: