Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

Academy of Film, Theatre & Television

Utveckla din kreativa sida på Academy of Film, Theatre & Television i Sydney!

Oavsett om din dröm är att bli skådespelare, filma eller producera för skärmen eller scenen är Academy of Film, Theatre & Television (AFTT) iSydney, Australien platsen för dig. Genom studier på AFTT tar du stora steg närmare att göra dina drömmar till verklighet. Kom och var med i den kreativa gemenskapen medan du studerar film, skådespeleri eller produktion. Tre olika specialiseringar på en plats ger dig goda möjligheter att utveckla din kreativ röst i våra praktiska kurser.

Yrkesinriktade Diplomas och Advanced Diplomas för skådespelare i centrala Sydney

Academy of Film, Theatre & Television strävar efter att hjälpa eleverna att hitta och utveckla sin unika kreativa röst, oavsett om det är för att uppträda framför publik, skriva ett original manus eller berätta en historia genom scensättning, ljus och design.

Campus är utrustad med alla möjliga faciliteter och utrustningar som studenter kan tänkas behöva för att utveckla sina hantverk och förbereda sig för karriärer utöver studierna.

AFTT har ett långvarigt partnerskap med det ikoniska Belvoir St Theatre vilket gör det möjligt för studenter att utföra och hantera produktioner i en av Australiens mest älskade teatrar och scener.

AFTT är en del av JMC Academy, en av Australiens ledande privata högskolor som specialiserat sig på de kreativa branscherna. Detta möjliggör för AFTT’s studenter att få tillgång till nätverk och möjligheter utanför AFTT’s omedelbara räckvidd, inklusive ljud, musik och animering. För studenter som är intresserade av att utveckla sin Advanced Diploma till en Bachelor Degree är även det möjligt tack vare samarbetet med JMC Academy.

Lärare som är aktiva i branschen

Lär dig av branschveteraner som har årtionden av erfarenhet bakom sig. Dessa lärare brinner för att föra vidare sitt hantverk och inspirerar nästa generation av kreatörer. AFTT’s lärare bry sig om att lära känna studenterna och finnas till för mentorskap för att stärka varje individs styrkor och ambitioner. Förutom dedikerade personal, har AFTT regelbundet engagerar gästföreläsare och branschutövare som är involverade i studenternas  produktioner och processer under arbetets gång för att bidra med vidare inspiration och vägledning.


För mer information om Academy of Film, Theatre & Television, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Academy of Film, Theatre & Television

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Estetiska utbildningar Utbildningsform Längd Ort
Diplomutbildning – Live Production Klassrum 1 år Sydney
Teater / Scenkonst
Diplomutbildning – Skådespelare Klassrum 1 år Sydney
Kandidatexamen - Acting Klassrum 2 år Sydney
Media / Kommunikation
Avancerad Diplomutbildning - Film Klassrum 2 år Sydney
Film / TV
Diplomutbildning – Film Klassrum 1 år Sydney

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Academy of Film, Theatre & Television

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Academy of Film, Theatre & Television

41 holt st
sydney

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Academy of Film, Theatre & Television, fyll i följande uppgifter: