Visa studentum.se som: Mobil

Studera på Irland

Välkommen till ”Den gröna ön”! Irland bjuder på vackra och dramatiska landskap, trevliga människor och självklart den berömda irländska gästfriheten. Med sina 4,5 miljoner invånare är Irland ett litet och gemytligt land där du snabbt kommer känna dig som hemma som student! Irländarna är världsmästare på att skapa bra stämning och pluggar du här kan du se det med egna ögon på årets största festhögtid Saint Patrick’s Day! Irländarna är också sporttokiga och att gå på fotboll eller rugby här är en riktig folkfest.

Irland har producerat många världsartister 

De irländska pubarna, den goda ölen och den unika folkmusiken har alltid satt en stark prägel på det irländska sättet att umgås. Den irländska pubkulturen har spridit sig till resten av världen och har blivit ett populärt koncept jorden runt. Men ingenting slår den äkta varan! Även den irländska folkmusiken har exporterats till många länder. Dessutom har landet producerat världsartister som U2, Thin Lizzy, Westlife, The Pogues, Sinead O’Connor, Enya, Damien Rice, Johnny Logan, The Cranberries och The Script. Då har vi ändå gjort listan kort. Irland är också känt för sin fina whiskey och ölsorter som till exempel Guinness. Här finns med andra ord alla förutsättning att få en trevlig studieupplevelse! Närheten till bland annat England och Skottland gör också att du har nära till oförglömliga city-weekends.

Med hjälp av Blueberry kan du studera i Irlands mysiga huvudstad Dublin som bland annat är känd för att över 50 % av invånarna är under 25 år. Du kan studera musik på Europas ledande musikhögskola BIMM eller studera på Dublin Business School.


För mer information om Studera på Irland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

College och universitet på Irland

Nedan listas det universitet Blueberry erbjuder på Irland. Klicka dig in och läs mer om skolan och skolans utbildningar!

Dublin Business School

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera på Irland

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera på Irland


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Studera på Irland, fyll i följande uppgifter: