Visa studentum.se som: Mobil

Studera i Vietnam

Vietnam i Sydostasien är granne till både Laos, Kambodja och Kina åt nordväst och väst och Sydkinesiska havet på östsidan. I norr har du fantastisk natur och en blandning mellan både kullar, berg och stränder. Medan i söder har du landets ekonomiska centrum Ho Chi Minh City och massvis med buddistiska tempel.

Storstäderna Hanoi och Ho Chi Minh

Att bo i Vietnam kommer ge dig chansen att utforska ett unikt, historiskt och exotiskt land som i och med tekniken och Internets framsteg tar snabba steg i sin egen utveckling. Huvudstaden i Vietnam är Hanoi i norr medan landets största stad är Ho Chi Minh City i söder, båda dessa städer ligger till grund för hela landets framtid. I och med att Vietnam gör såna framsteg har Internet blivit en viktig del av allas vardag, en av anledningarna till att wifi finns överallt och Vietnam är rankad på topp 20 av länder med mest internetanvändning. För dig som brinner för att utveckla dig själv och vill testa dina vingar är Vietnam den perfekta destinationen för dig. Med en nationell ekonomi som växer finns det arbeten och möjligheter att utveckla sina drömmar.

Ta seden dit du kommer

Vietnameser beskriver själva landet som dramatiskt samt fullt med historia och kultur. Ta chansen att besöka den gamla staden Hoi An, historiska ruiner från Cham Dynastin, underbara stränder i centrala Vietnam och fantastiska Buddistiska och Hinduistiska tempel och ”pagodas”. Vietnam har allt, inte minst i köket som har influenser från Kina, Thailand, Indien och Frankrike. Du kommer stöta på goda dofter och fantastiska smaker så var inte rädd för att prova på något av alla gatukök, här väntar ofta fantastiska matupplevelser!

Likt alla länder har vi alla olika seder och kulturer som vi undermedvetet följer. I Vietnam bör du undvika att via ilska eller frustrationer öppet även andra känslor visas inte offentligt. Du bör inte heller peka med fingrarna utan använd hela handen, använd båda händerna eller höger hand när du ger eller tar emot något från någon. När du äter mat bör du även undvika att lämna ätpinnarna i skålen, lägg dem bredvid.


För mer information om Studera i Vietnam , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Universitet i Vietnam

Blueberry erbjuder ett universitet i Vietnam, klicka dig in och läs mer om skolan och skolans kursutbud!

RMIT University Vietnam

Utbildningar

Universitets- & högskoleutbildning
Teknik Utbildningsform Längd Ort
RMIT University Vietnam, Blueberry College & Universitet Klassrum Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera i Vietnam

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Vietnam


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu


Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Studera i Vietnam , fyll i följande uppgifter: