Visa studentum.se som: Mobil

University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension), Blueberry College & Universitet

Studera i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Los Angeles
Klassrum
1 termin till 2 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter

Plats & start


Los Angeles
september 2022

Los Angeles
januari 2023

Los Angeles
april 2023

Los Angeles
juni 2023

Om utbildningen

UCLA. Fyra bokstäver som tillsammans symboliserar ”prestige and excellence”. University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension) är ett av världens mest välkända universitet, både för nivån på utbildningen och för de många idrottsprestationerna. Studera på University of California Los Angeles Extension!

UCLA Extension tillhör UCLA som är ett av de högst rankade universiteten i världen.

Studera i Kalifornien

Ta chansen att studera i Kalifornien på ett av de högst rankade universiteten i världen. Här kan du välja att läsa valfria kurser under en till två terminer som Study Abroad-student, eller läsa ett Certificate Program.

Chans till arbete i USA

Om du läst ett Certificate vid UCLA Extension på minst 9 månader (3 quarters) kan du ansöka om ett OPT-visum som innebär att du har rätt att arbeta under ett år i USA efter avklarade studier.

På UCLA Extension kan du studera ett certifikat i Real Estate Management (fastighetsmäklare) med praktik och chans att stanna kvar och jobba i USA efter examen.

Varför ska du välja UCLA Extension?

4 skäl att studera på UCLA Extension:

  • UCLA är ett av de högst rankade universiteten i världen.
  • Studera mitt i Los Angeles på ett mycket fint och idrottstokigt campus.
  • Praktiska, prisvärda och yrkesinriktade utbildningar.
  • Fyra terminsstarter per år.

Perfekt läge i Los Angeles på berömt campus

UCLA Extension ligger i populära stadsdelen Westwood i Los Angeles, alldeles intill Bel Air och Beverly Hills. Här har du närhet till mysiga restauranger, biografer, caféer och mer därtill. Som student på UCLA Extension får du möjlighet att känna på storstadspulsen från LA och allt vad staden har att erbjuda. Endast en kort biltur från campuset hittar du Santa Monica och Venice Beach. Passa på att njuta av Stilla havet med avkopplande sol och bad.

Efter endast en kort tur runt campusområdet känner du säkerligen igen dig bland de pampiga byggnaderna och stora grönområdena. Många Hollywood-filmer och TV serier har genom åren spelats in just här. Som student har du möjlighet att använda universitetets tennisplaner, swimmingpool, bibliotek, teater och biograf.

Mindre klasser & bland de bästa lärarna i USA

Undervisningen sker i mindre klasser där du har chans att få bra kontakt med såväl lärare som kurskamrater.

Universitetets lärare är i undersökningar bland de högst rankade i USA och tidigare studenter har bland annat blivit tilldelade Nobelpris och Pulitzer Prize. Skådespelare och musiker som Jack Black, Sean Astin, James Dean och George Takei är alla alumni-studenter från UCLA. Låt dig inspireras och utmanas på UCLA Extension, ett av de högst rankade universiteten inte bara i USA utan världen över.

Kortare utbildningar - hög standard

UCLA Extension erbjuder internationella studenter kortare utbildningar med hög standard. Det är en utmärkt merit att vässa ditt CV med, samtidigt som du får uppleva det amerikanska universitetslivet på skolans imponerande campus med perfekt läge i Los Angeles. Du kan välja att läsa ett helt certifikat eller fristående terminer som Study Abroad-student.

För mer information om University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension), Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till University of California Los Angeles Extension ska du ha fullständiga gymnasiebetyg.

Antagningsregler för UCLA Extension 

  • 83-90 på TOEFL eller 6,5 på IELTS (6 eller lägre på skrivdelen): Studenten läser två kurser i engelska utöver kurserna som tillhör certifikatet. 
  • 91-99 på TOEFL eller 6,5 på IELTS (6 eller högre på skrivdelen):Studenten läser en kurs i engelska utöver kurserna som tillhör certifikatet.

Antagningsregler för Study Abroad

För att söka till Study Abroad måste du vara inskriven vid ett universitet/högskola i Sverige och/eller ha läst minst 60 högskolepoäng. Observera att det även krävs ett TOEFL-test med minst 100 eller IELTS med 7.0 i resultat.

Ansökan

Du skickar in din ansökan till Blueberry via ett formulär på deras hemsida. Efter det så kontaktar de dig och går sedan vidare med ansökningen till skolan.

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på University of California Los Angeles Extension är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. 

Studera i USA

Studera i USA

Det finns tusentals anledningar att studera på college eller universitet i USA. Till exempel är en examen från ett amerikanskt universitet en av världens mest prestigefyllda och väger tungt på CV:t. Många svenskar drömmer också om Kaliforniens soliga stränder som verkligen...


Läs mer om Studera i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension), Blueberry College & Universitet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i USA

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension), Blueberry College & Universitet från Studera i USA, fyll i följande uppgifter: