Visa studentum.se som: Mobil

Santa Monica College, Blueberry College & Universitet

BLUEBERRY - Studera i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Santa Monica
Från 1 termin till 2 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Engelska
Kommande starter
Santa Monica
februari 2020  (Engelska)
augusti 2020  (Engelska)

Santa Monica College, Blueberry College & Universitet

Santa Monica

Studera i Santa Monica

Santa Monica College (SMC) i Kalifornien har i många år tagit emot flest svenskar av alla skolor i hela USA. Det är inte så konstigt. Ett av skälen är naturligtvis det fantastiska och svårslagna läget i världsberömda stadsdelen Santa Monica, Los Angeles. Studera på Santa Monica College!

Santa Monica College - plugga i Kalifornien

Dessutom erbjuder Santa Monica College ett stort urval av spännande kurser till bra priser. Som om inte det var nog kan du som student på Santa Monica College ofta fortsätta dina studier på universitet i Kalifornien, bland annat UCLA

Populära stadsdelen Santa Monica

Santa Monica är en av Los Angeles populäraste och tryggaste stadsdelar. En avslappnad småstad mitt i världsstaden. Här ligger en av Los Angeles bästa och bredaste stränder krönt av en stor pier med sitt tivoli som blivit något av en symbol för Santa Monica. Här finns också restauranger, uteställen, teatrar, biografer, museum samt utmärkt shopping på the Third Street Promenade. Venice Beach med sin berömda boardwalk ligger en kort promenad bort.

30 000 studenter på Santa Monica College

Colleget har ca 30 000 studenter varav 3000 är internationella. Inom campusområdet hittar du caféer, bibliotek, bokhandel, fitnesscenter samt en pool. SMC har cirka 70 olika studentklubbar och för dig som är sportintresserad kan du utöva olika aktiviteter som basket, fotboll, tennis, friidrott, simning, volleyboll och vattenpolo.

Perfekt grund för fortsatta studier - transferavtal med universitet

Santa Monica College är ett Community College vilket innebär att du kan läsa de första två åren av en Bachelor’s Degree där. Colleget har transferavtal med bland annat UCLA och UC Santa Cruz där du sedan kan fortsätta dina studier. Många amerikanska studenter inleder sin högskoleutbildning på ett Community College där man får en bra utbildning för betydligt mindre pengar än om man läser på ett universitet alla fyra åren.

Fritiden i Los Angeles

Blueberrys studenter på Santa Monica College älskar att det finns så mycket att göra utöver studierna. På helger och fritid kan studenterna utforska allt som LA har att erbjuda: Hollywood, berömda Sunset Boulevard, Disneyland, exklusiva Rodeo Drive, filmstjärnornas bostadsområde Beverly Hills. Listan kan bli lång!

Utbildningstyper på Santa Monica College

I samarbete med Santa Monica College erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Associate’s Degree – 2 år.
  • Bachelor’s Degree inom Interaction Design – 4 år.

Så ansöker du

För att bli antagen till Santa Monica College ska du ha gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Ibland kan Blueberry få in även dig som inte har fullständiga gymnasiebetyg.

Ansökan

Du skickar in din ansökan till Blueberry via ett formulär på deras hemsida. Efter det så kontaktar de dig och går sedan vidare med ansökningen till skolan.

Examen & Intyg

Study Abroad, Associate’s Degree eller Bachelor’s Degree. 

Kostnader

Utbildningarna på Santa Monica College är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Se Blueberrys hemsida för information om terminsavgifter och andra kostnader.

BLUEBERRY - Studera i USA

BLUEBERRY - Studera i USA

Studera i USA

Det finns tusentals anledningar att studera på college eller universitet i USA. Till exempel är en examen från ett amerikanskt universitet en av världens mest prestigefyllda och väger tungt på CV:t. Många svenskar drömmer också om Kaliforniens soliga stränder som verkligen...


Läs mer om BLUEBERRY - Studera i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Santa Monica College, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

BLUEBERRY - Studera i USA


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Beställ information

För att få mer information om Santa Monica College, Blueberry College & Universitet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.