Visa studentum.se som: Mobil

San Francisco State University, Blueberry College & Universitet

Studera i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
San Francisco
1 termin till 4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


San Francisco
Höst

San Francisco
Vår

San Francisco State University, Blueberry College & Universitet

Studera i San Francisco!

Få den ultimata ‘College-experience’ på San Francisco State University – Ett av USAs ledande statliga universitet. SFSU fokuserar på innovation, på framstående lärande och på djupt engagemang i världens ekonomi, kultur och politik. Du kan vara säker på att aldrig vara uttråkad om du väljer att studera på SFSU. Skolan har nämligen mer än 300 klubbar och organisationer att gå med i och under året kan studenter gå på sport och kulturevenemang varje vecka! Skolan har även många aktiva ’fraternities’ och ’sororities’ att gå med i, hur vore inte det för ‘The ultimate college experience’? SFSU är känt för att ha engagerade professorer som hjälper studenterna att nå sina mål och som lägger stor vikt på studenten och dess rätt att få gå sin egen väg och uttrycka sig fritt. San Francisco State University går under många namn som till exempel SF State, San Francisco State och SFSU.

San Francisco

San Francisco State University är beläget i Kalifornien, i storstaden San Francisco, kanske mest känt för ståtliga Golden Gate Bridge. San Francisco är perfekt om du gillar vacker och dramatisk natur. Här finns mer än 220 parker utspridda runt om staden och det milda klimatet tillåter utomhusaktivitet året runt. Bara 10 minuter med bil från skolan ligger Thornton State Beach och ännu närmare hittar du vackra Lake Merced. San Fransisco är inte bara känt för dess vackra natur staden är också omtalad för deras stora matkultur som av vissa sägs vara bäst i landet för att inte utlämna deras många festivaler, av vilket ett flertal är gratis!

Stort campus med 30 000 studenter

San Francisco State University grundades 1899 och har flera akademiska byggnader som sammanlagt erbjuder examen i över 100 ämnesområden!  Det 141 Acres (575 000 kvadratmeter) stora campus (main campus) ligger i ett lugnt och säkert område i sydvästra delen av staden, bara 3  km från kusten till Stilla Havet. På campuset finns ett tiotal akademiska byggnader, gym, restauranger och andra faciliteter som erbjuder olika typer av service för studenterna. Det finns ytterligare ett campus (downtown campus) som ligger mitt i Business distriktet i San Fran nära företag som Twitter, Yelp, Airbnb och Bank of America. Studenterna säger själva att det är som att ’uppleva’ världen när man går på campus. Här blandas amerikaner med studenter från hela världen. Till universitet kommer studenter direkt från gymnasiet eller med några års arbetslivserfarenhet vilket gör att du inte bara lär dig från dina lärare utan även från andra studenter på skolan. Av universitetets 30 000 studenter så är ca 1500 av dem internationella och kommer från drygt 100 olika länder. Det gör att du lätt kan få vänner och knyta kontakter med studenter från hela världen.

För mer information om San Francisco State University, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till SFSU ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med betyg VG/C i engelska A/5 och B/6 alternativt kan man visa upp ett TOEFL-test med minst 61 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

Utbildningar

Study Abroad – 1 till 2 terminer

SFSU håller på att ta fram ett nytt Study Abroad-program för internationella studenter för dig som bara vill testa på att studera en termin i USA alternativt tillgodoräkna dig kurserna i din svenska utbildning. Fram tills dess kan du välja att söka till certifikatet inom International Business där minst en kurs måste vara inom Business, resten av kurserna kan du välja från andra ämnesområden och du kan stanna 1 eller 2 terminer.

Notera att kurserna tilldelas på plats i USA och att universitetet kan inte garantera plats på en specifik kurs i förväg. Välj därför minst sex till åtta kurser utfall att inskrivning på en viss kurs inte är möjlig.

Certificate Programs – 1 till 1,5 år

Just nu erbjuder SFSU följande tre certificate programs:

  • Hospitality and Tourism Management
  • International Business
  • Paralegal Studies

Bachelor’s Degree – 3 till 4 år

SFSU erbjuder ett stort utbud av Bachelor degrees. Du kan bland annat ta en examen i:

  • Business Administration
  • Jornalism
  • Liberal Studies
  • Biology

Master’s Degree – 1 till 2 år

Ta din karriär ett steg längre med en MBA från SFSU. SFSU erbjuder internationella studenter följande masterprogram. Programmet är noggrant utformat för att ge den studerande de kunskaper och färdigheter som krävs för att med självkänsla tackla dagens utmaningar i affärsvärlden.

Bridge MBA

Bridge MBA är för dig som har en treårig Bachelor från ett universitet utanför USA. Bridge MBA är en ettårigt program med 4 kurser per termin. Sex av dem kurserna kan du sedan flytta/överföra till en MBA Degree. Detta program läses på downtown campus.

Sommarkurser 

För mer information kontakta oss på Blueberry så hjälper vi dig.

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på San Diego State University är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i USA

Studera i USA

Studera i USA

Det finns tusentals anledningar att studera på college eller universitet i USA. Till exempel är en examen från ett amerikanskt universitet en av världens mest prestigefyllda och väger tungt på CV:t. Många svenskar drömmer också om Kaliforniens soliga stränder som verkligen...


Läs mer om Studera i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: San Francisco State University, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i USA

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen San Francisco State University, Blueberry College & Universitet från Studera i USA, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: