Visa studentum.se som: Mobil

California State University San Marcos, Blueberry College & Universitet

Studera i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
San Diego
1 termin till 4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


San Diego
Vår

San Diego
Höst

California State University San Marcos, Blueberry College & Universitet

Studera i San Diego!

California State University San Marcos nära San Diego i södra Kalifornien är perfekt för dig som vill studera utomlands i vackra omgivningar med engagerade lärare. Du läser tillsammans med 13 000 studenter på ett modernt och innovativt universitet med ett väldigt stort och bra kurs- och programutbud. En kort bilfärd från campusområdet möts du av 10 mil med vidsträckta stränder, med andra ord som gjort för dig som gillar strandliv och surfing!

Familjärt och personligt campus utanför San Diego

California State University San Marcos bildades 1989 och är känt för sin familjära och personliga känsla. Universitetet är ett bra val för dig som vill uppleva det riktiga collegelivet. Här finns över 100 olika studentorganisationer att engagera sig i och skollag inom bland annat golf, basket och fotboll. För dig som är intresserad av att bo på campus väntar fräscha lägenheter, gym, pooler och mycket mer.

Starbucks och ett tjugotal andra caféer och restauranger är öppna under stora delar av dygnet. Området San Marcos är känt för sin goda mat och har de bästa restaurangerna i hela North County. Det tar endast 35 minuter med bil till downtown San Diego och några minuter bort finns långa vandringsleder att upptäcka.

För mer information om California State University San Marcos, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till CSU San Marcos ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. För dig som söker till universitetets Master Degrees krävs en kandidatexamen från Sverige eller något annat land.

Utbildningar

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad-student på California State University San Marcos läser du valfria, fristående kurser under en eller två terminer. Terminerna är vanligtvis 17 veckor långa. För att få CSN måste du läsa minst 12 units per termin. Då kurserna vanligtvis omfattar tre units innebär det att du väljer fyra kurser per termin.

Bachelor’s Degree – 3 till 4 år

California State University San Marcos har ett mycket brett utbud av program och kurser. De erbjuder bland annat Bachelors Degrees inom Visual & Performing Arts, Computer Science, Biotechnology, Biochemistry, Political Science och Fine Arts.

Skolan är även ett utmärkt val för dig som vill läsa Business Administration. De erbjuder ett stort antal inriktningar inom området som exempelvis Global Business Management, Operations and Supply Management, Marketing, Management, Management Information Systems, Finance och Accounting.

Söker du till en Bachelor kan du med stor sannolikhet tillgodoräkna några av dina kurser från gymnasiet, tack vare detta förkortas ofta din studietid med 1 eller 2 terminer.

Master’s Degree – 1 till 2 år

För dig som redan har en kandidatexamen eller Bachelor’s Degree finns chansen att söka in till California State University San Marcos masterprogram. Programmen förbereder dig för en karriär och högre position inom valt ämnesområde.

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på CSU San Marcos är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i USA

Studera i USA

Studera i USA

Det finns tusentals anledningar att studera på college eller universitet i USA. Till exempel är en examen från ett amerikanskt universitet en av världens mest prestigefyllda och väger tungt på CV:t. Många svenskar drömmer också om Kaliforniens soliga stränder som verkligen...


Läs mer om Studera i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: California State University San Marcos, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i USA

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen California State University San Marcos, Blueberry College & Universitet från Studera i USA, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: