Visa studentum.se som: Mobil

California State University Long Beach, Blueberry College & Universitet

Studera i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Los Angeles
1 termin till 4 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter

Plats & start


Los Angeles
Vår

Los Angeles
Höst

California State University Long Beach, Blueberry College & Universitet

CSU Long BeachCSU Long Beach i Los Angeles är ett klassiskt amerikanskt universitet med riktigt bra studentliv och ett otroligt trevligt och fint campus. Studera på California State University Long Beach!

California State University Long Beach - en skola du kommer trivas på

California State University Long Beach är rankat som ett av USA:s ledande statliga universitet och är ett av de absolut bästa i Kalifornien. Här finns omkring 37 000 studenter från ungefär 100 länder vilket skapar en dynamisk och livlig atmosfär. Det här är helt enkelt en skola där man trivs!

Studera i Kalifornien - Livet på sidan om skolan

Förutom hög nivå på utbildningen har du på CSU Long Beach också några av Kaliforniens bästa stränder runt hörnet, inte minst om du gillar att surfa. När du pluggar på “The Beach” som universitetet kallas kan du räkna med 345 soldagar om året.

Long Beach är en egen välmående stad i södra Los Angeles-området och här har du förutom den långa stranden med just namnet Long Beach nära till några av Los Angeles bästa och trevligaste stränder som exempelvis Huntington Beach, Redondo Beach och Newport Beach i Orange County.

Varför ska du studera på CSU Long beach?

4 skäl att studera på CSU Long Beach:

  • Ett av USA:s ledande statliga universitet.
  • Bo i den fina, avslappnade södra delen av Los Angeles-området.
  • 9 km lång strand som erbjuder surfing i världsklass. Flera av Los Angeles finaste stränder i närheten.
  • Ett av Kaliforniens finaste campus med trevlig stämning och mycket aktiviteter.

Livligt, modernt campus och nära till allt

CSU Long Beachs campus är både stort och fint och Blueberrys studenter stortrivs! Förutom att utbudet av aktiviteter är stort på campus finns det desstuom flera pooler samt beachvolleyballplaner. Självklart finns även fina tennisbanor samt en stor, supermodern träningsanläggning där du som student gratis kan träna. Skolans pyramidformade arena är ett riktigt landmärke som man ser från långt håll och här skriker studenterna ”Go Beach” när det är dags för match. Missa inte det!

Från campus till stranden & staden

Från campus går det en direktbuss som tar dig ner till den nästan milslånga stranden på några minuter. Det tar inte heller alls lång tid att cykla eller gå ner till stranden. Vill du åka till Downtown Los Angeles eller till exempelvis Santa Monica, Venice Beach eller Hollywood går det smidigt att ta sig dit också.

Utbildningar på CSU Long Beach

Det finns ett brett utbud av program och kurser du kan läsa. Programmet Study Abroad at The Beach är speciellt framtaget för internationella studenter och passar perfekt för dig som vill studera 1 eller 2 terminer.

I samarbete med CSU Long Beach erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Study Abroad – 1 till 2 terminer.
  • Bachelor’s Degree –  4 år.
  • Master’s Degree – 1 till 2 år.
För mer information om California State University Long Beach, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Study Abroad på CSU Long Beach ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Söker du till något av skolans degree-program krävs det att du gör TOEFL eller IELTS.

Kostnader

Utbildningarna på California State University Long Beach är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. 

Se Blueberrys hemsida för information om terminsavgifter och andra kostnader.

Studera i USA

Studera i USA

Det finns tusentals anledningar att studera på college eller universitet i USA. Till exempel är en examen från ett amerikanskt universitet en av världens mest prestigefyllda och väger tungt på CV:t. Många svenskar drömmer också om Kaliforniens soliga stränder som verkligen...


Läs mer om Studera i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: California State University Long Beach, Blueberry College & Universitet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i USA

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen California State University Long Beach, Blueberry College & Universitet från Studera i USA, fyll i följande uppgifter: