Visa studentum.se som: Mobil

Broadway Dance Center, Blueberry College & Universitet

Studera i USA
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
New York
13 veckor, 6 månader eller 1 år
Heltid/deltid
Icke studiemedelsberättigad
Startdatum: Februari, april, oktober, december. - New York

Broadway Dance Center, Blueberry College & Universitet

Broadway dance centerStudera på Broadway Dance Center! På Broadway Dance Center i New York omges du av fantastiska dansare och koreografer från hela världen.

Utbilda dig på Broadway Dance Center

Välkommen till en av de mest inspirerande platserna på jorden för dig som vill ha en karriär inom dans. Broadway Dance Center är ett stort och erkänt namn globalt och är den perfekta skolan för dig som verkligen älskar dans! Programutbudet är mycket brett och fokus ligger på din personliga utveckling och ditt unika personliga uttryck.

Dansutbildning i New York - Din chans att förverkliga din dröm

Blueberrys studenter har haft sina livs upplevelser på Broadway Dance Center och hälsar till dig att du också ska ta chansen om du inte kan få nog av att dansa. Som Blueberry-studenten Caroline Tisell uttrycker det i sin studentberättelse: 

”Gör det du med – Go and dance on Broadway Dance Center. The world’s best dance school in the city that never sleeps. You’ll never wanna go home, you’ll fall in love – I did!”

Varför ska du välja Broadway Dance Center

4 skäl att studera på Broadway Dance Center:

  • Unik möjlighet att studera dans mitt på Manhattan i New York.
  • Skolan har utbildat artister som Madonna och Britney Spears.
  • Startdatum flera gånger per år.
  • Över 30 års branscherfarenhet, lärare i världsklass och mycket bra rykte internationellt.

Oslagbart läge mitt på Manhattan i New York

Broadway Dance Center bildades 1984 och ligger några stöveltramp från Manhattans mittpunkt,Times Square. Med över 30 år i branschen har skolan utbildat några av världens bästa och mest framgångsrika dansare. Artister som Madonna, Britney Spears och *NSYNC har tagit lektioner på Broadway Dance Center eller använt lokalerna för repetition.

Majoriteten av skolans 90 lärare är själva aktiva inom branschen. Många dansar på Broadway eller skapar koreografier till kända sångerskor som Beyonce, Christina Aquilera och Jennifer Lopez.

Studenterna trivs på Broadway Dance Center

Studenterna på Broadway Dance Center ser skolan som ett ”home away from home”. Skolan strävar efter att du som elev ska utvecklas och verkligen trivas. Du undervisas inte bara av några av världens bästa koreografer, dina lärare har också kontinuerligt personliga uppföljningsmöten med dig. Sammanhållningen bland både elever och lärare är stark och här kan du räkna med att få vänner från jordens alla hörn!

Utbildningsformer på Broadway Dance Center

I samarbete med Broadway Dance Center erbjuder Blueberry dig International Student Visa Program. Välj mellan följande:

  • 13 veckor
  • 6 månader
  • 1 år
För mer information om Broadway Dance Center, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Broadway Dance Center ska du ha fullständiga gymnasiebetyg. Du måste också kunna visa upp att du har danserfarenhet med hjälp av en dansresumé, personligt brev och foton på när du dansar.

Sista ansökningsdatum

Sista ansökningsdag är 3-4 månader innan kursstart men de rekommenderar att man söker så tidigt som möjligt för att hinna med visumprocessen.

Ansökan

Du skickar in din ansökan till Blueberry via ett formulär på deras hemsida. Efter det så kontaktar de dig och går sedan vidare med ansökningen till skolan.

Kostnader

Utbildningarna på Broadway Dance Center är inte berättigade till studiemedel från CSN.

Se Blueberrys hemsida för information om terminsavgifter och andra kostnader.

Studera i USA

Studera i USA

Studera i USA

Det finns tusentals anledningar att studera på college eller universitet i USA. Till exempel är en examen från ett amerikanskt universitet en av världens mest prestigefyllda och väger tungt på CV:t. Många svenskar drömmer också om Kaliforniens soliga stränder som verkligen...


Läs mer om Studera i USA och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Broadway Dance Center, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i USA

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Broadway Dance Center, Blueberry College & Universitet från Studera i USA, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: