Visa studentum.se som: Mobil

University of Auckland, Blueberry College & Universitet

Studera i Nya Zeeland
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Auckland
Klassrum
1 termin till 3 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter

Plats & start


Auckland
juli 2022

Auckland
mars 2023

University of Auckland, Blueberry College & Universitet

University of Auckland

Studera på Nya Zeelands mest prestigefyllda universitet

Det är Nya Zeelands största universitet med sina 42 000 studenter och ligger högt på många rankningar. Bland annat är University of Auckland rankat 34 i världen inom företagsekonomi, att jämföra med till exempel Handelshögskolan i Stockholm på plats 54. Här studerar du centralt i Nya Zeelands största stad Auckland med hav, segelbåtar, stränder och naturupplevelser!

Modernt blandas med tradition

University of Auckland grundades 1883 och har bevarat en gammaldags charm med byggnader som klassiska Old Choral Hall. Det historiska blandas dessutom med det moderna på ett väldigt smakfullt sätt. Här finns mycket fina faciliteter som till exempel en helt ny Business School och Nya Zeelands största universitetsbibliotek.

Campus och aktiviteter

University of Auckland består av 4 campus och huvudcampuset ligger mitt i centrala Auckland. Utbudet av caféer och restauranger är stort och det finns ändlöst med aktiviteter att välja på efter skoltid. Skolan har ett stort modernt idrottscenter och mängder av klubbar och idrotter att engagera sig i. Universitetet har bland annat en välkänd och framgångsrik rugbyklubb.

För mer information om University of Auckland, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till University of Auckland ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 80 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

Utbildningar

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad-student på University of Auckland kan du välja bland ett stort utbud av fristående kurser att studera under en eller två terminer. Detta är perfekt för dig som vill studera i Nya Zeeland under en kortare period. Du har också möjlighet att göra ett så-kallat ”Gap Year”, dvs plugga på Auckland utan att vara inskriven på ett universitet.

Graduate Diplomas och Postgraduate Diplomas – 1 år

University of Auckland erbjuder 1-åriga diplomprogram som snabbt ger dig en bra utbildning i ett specifikt ämne. Du kan både läsa på kandidatnivå eller på masternivå.

Bachelor Degrees – 3 år

Du kan välja att studera en hel kandidatutbildning i tre år på University of Auckland. Det går att välja bland ett stort antal olika inriktningar.

Master Degrees – 2 år

University of Aucklands utbildningar på masternivå vänder sig till dig som redan har en högskoleutbildning och vill utöka dina kunskaper på en högre nivå.

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på The University of Auckland är berättigade till studiemedel från CSN. Du får då låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i Nya Zeeland

Studera i Nya Zeeland

Att studera utomlands på universitet i Nya Zeeland är en oförglömlig upplevelse. Förutom det trevliga och gästvänliga folket vilar det något magiskt över de två öarna i Stilla havet. Enligt många är det här världens absolut vackraste land. Här har...


Läs mer om Studera i Nya Zeeland och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of Auckland, Blueberry College & Universitet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Nya Zeeland

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen University of Auckland, Blueberry College & Universitet från Studera i Nya Zeeland , fyll i följande uppgifter: