Visa studentum.se som: Mobil

Nelson Marlborough Institute of Technology, Blueberry College & Universitet

Studera i Nya Zeeland
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Nelson
1 termin till 3 år
Heltid
Ibland
Kommande starter

Plats & start


Nelson
februari 2021

Nelson
juli 2021

Nelson Marlborough Institute of Technology, Blueberry College & Universitet

Studera något unikt i vackra Nya Zeeland

I Nelson på Sydön i Nya Zeeland hittar du huvudcampuset för Nelson Marlborough Institute of Technology (NMIT). Både omgivningen och kursutbudet gör NMIT till en perfekt skola för dig som vill studera något unikt och samtidigt uppleva Nya Zeelands fantastiska natur, oavsett om det är för 1-2 terminer eller ett helt program. NMIT med sina 6 000 studenter har blivit känt för sina specialiserade utbildningar och fristående kurser inom bland annat Adventure Tourism, Viticulture & Winemaking (vinodling) och Aviation Engineering. NMIT erbjuder även utbildningar inom till exempel Aquaculture & Marine Conservation, Arts, Design & Media, Business, IT och Nursing and Health.

NMIT har en mer praktisk och personlig undervisning än de flesta andra skolor och lägger stor vikt vid att du som student ska vara redo för arbetslivet när du är färdig med utbildningen. Det här är ett mycket bra val som vill göra något annorlunda och inte känna dig som en i mängden!

Campus i Nelson och Auckland

Nelson & Marlborough

Nelson Marlborough Institute of Technology (NMIT) etablerades redan 1905 och har haft högskolestatus i över 25 år. Den mesta undervisningen sker på Nelson Campus som ligger centralt i staden med tillgång till allt vad Nelson har att erbjuda. Skolan har även ett campus i Marlborough där du kan studera Viticulture & Winemaking. Tack vare Marlborough och Nelsons fantastiska lägen är NMIT ett paradis när det gäller fritidsaktiviteter. Du kan paddla kajak, segla, åka skidor, vandra, köra mountain bike och mycket mer.

För mer information om Nelson Marlborough Institute of Technology, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Nelson Marlborough Institute of Technology ska du ha fullständiga gymnasiebetyg samt kunna visa upp ett TOEFL-test med minst 213/550 eller en IELTS-examen med minst 6.0. Alternativt kan du uppnå nivå 1 på skolans egna språktest, beroende på vilken utbildning du söker.

Utbildningar

  Study Abroad - 1 till 2 terminer 

  Genom Study Abroad-programmet på NMIT väljer du valfria, fristående kurser under en eller två terminer. Du läser vanligtvis 4 kurser per termin och kan välja fritt från skolans hela kursutbud. Du läser mellan 45-60 credits per termin, vilket motsvarar heltidsstudier vid NMIT. Om du vill läsa kurser inom första året av Adventure Tourism utbildningen (som är på level 4 och därmed inte ger rätt till CSN) har NMIT tagit fram möjligheten att läsa en del kurser inom study abroad programmet och på det sättet skulle det kunna gå att få CSN. Kontakta oss om du vill veta mer om det.

  Diploma och Certificate – 1 till 2 år

  NMIT:s Diploma och Certificate finns inom många ämnen och vissa är speciellt anpassade till Nya Zeeland och deras klimat, kultur och natur. Ett sådant program är inom äventyrsturism som har ett mycket bra internationellt rykte. Bland annat står Kayaking, Hiking, Rafting, Rock Climbing, Snowboard och skidor på schemat. Nelson, som kallas ”The Sunshine City” för att staden har Nya Zeelands bästa klimat och flest soltimmar, är den perfekta utgångspunkten för dig som vill jobba med äventyrsturism. I närheten hittar du nationalparker, forsar, berg och en otroligt vacker kust med fantastiska sandstränder. I programmet ingår också en praktikperiod som brukar vara mycket uppskattad. Du har också teoretiska ämnen som Health & Safety och Guiding.

  Bachelor Degree – 3 år

  NMIT har många olika Bachelor utbildningar som de erbjuder internationella studenter, en av dem är den unika och omtyckta utbildningen Viticulture & Winemaking. Det här är en spännande och unik möjlighet att lära dig allt om hur man framställer druvor och vin. Självklart får du också producera ditt helt egna signaturvin. Du gör det dessutom i ett av världens finaste vindistrikt! Marlborough, där campus ligger, är Nya Zeelands största och vackraste vindistrikt med utsökta viner som även börjar bli kända i Sverige. 

  Kostnader

  Studiemedel

  Många, men inte alla, utbildningar på NMIT är berättigade till studiemedel från CSN. Alla utbildningar som är level 4 brukar inte vara CSN berättigade, men kollar för säkerhets skull alltid med CSN. När det är CSN-berättigat får du låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

  Studera i Nya Zeeland

  Studera i Nya Zeeland

  Studera i Nya Zeeland

  Att studera utomlands på universitet i Nya Zeeland är en oförglömlig upplevelse. Förutom det trevliga och gästvänliga folket vilar det något magiskt över de två öarna i Stilla havet. Enligt många är det här världens absolut vackraste land. Här har...


  Läs mer om Studera i Nya Zeeland och visa alla utbildningar.

  Intresseanmälan

  Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Nelson Marlborough Institute of Technology, Blueberry College & Universitet

   Få mer information via mail

   Ickebindande

   Kostnadsfritt

  Hitta till utbildaren

  Studera i Nya Zeeland

  Gör intresseanmälan

  För att få mer information om utbildningen Nelson Marlborough Institute of Technology, Blueberry College & Universitet från Studera i Nya Zeeland , fyll i följande uppgifter:

  Recensioner
  Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

  Du kanske också är intresserad av: