Visa studentum.se som: Mobil

Studera i Nya Zeeland

Att studera utomlands på universitet i Nya Zeeland är en oförglömlig upplevelse. Förutom det trevliga och gästvänliga folket vilar det något magiskt över de två öarna i Stilla havet. Enligt många är det här världens absolut vackraste land. Här har du allt från snötäckta bergstoppar, glaciärer, alpsjöar och vattenfall till vulkaner, regnskog, vingårdar och vita sandstränder. Här är vattnet klarare och naturen mer dramatisk! Det är inte så konstigt att man valde att spela in Lord of the Rings-trilogin just i Nya Zeeland. Självklart hittar du även storstadsliv i charmiga huvudstaden Wellington eller Nya Zeelands största stad Auckland.

Friluftsparadiset Nya Zeeland

I Nya Zeeland finns det alltid något att göra och det här är ett riktigt paradis för dig som är äventyrligt lagd oavsett om du älskar surfing, vandring, paddling, forsränning, segling, fallskärmshoppning, skidåkning. Är det något annat du är ute efter finns det garanterat också.

Gästvänlighet och traditioner

Nya Zeeländarna har en genuin kärlek för sitt sagolikt vackra land Aotearoa (som ursprungsbefolkningen kallar det) och de vårdar naturen ömt. Kiwis, som den otroligt gästvänliga befolkningen på Nya Zeeland kallas, har stor respekt för ursprungsbefolkningen Mauri med sin kultur och sina traditioner. Krigsdansen Haka utförs av världens kanske bästa rugbylag All Blacks innan varje match och är en kulturupplevelse i sig.

Studera i Nya Zeeland med Blueberry

Med hjälp av Blueberry kan du studera på flera universitet i Nya Zeeland. Du kan plugga i största staden Auckland på University of Auckland och Auckland University of Technology. Du kan också studera i vackra omgivningar med Nya Zeelands bästa väder på Nelson Marlborough Institute of Technology.

100 % Pure New Zealand Specialists

Vi på Blueberry som hjälper dig till Nya Zeeland har dokumenterad specialistkunskap om Nya Zeeland och har stor erfarenhet av landet. Därför kan vi stolt kalla oss 100 % Pure New Zealand Specialists!


För mer information om Studera i Nya Zeeland , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

College och universitet i Nya Zeeland

Nedan listas alla college och universitet Blueberry erbjuder i Nya Zeeland. Klicka dig in och läs mer om skolorna och hitta den skolan som passar dig bäst! 

Auckland University of Technology

Nelson Marlborough Institute of Technology

University of Auckland

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Studera i Nya Zeeland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Nya Zeeland


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu


Beställ information

För att få mer information från Studera i Nya Zeeland , fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.