Visa studentum.se som: Mobil

Studera i Malaysia 

Malaysia i Sydostasien är Thailands södra granne och här kan du räkna med värme, paradisstränder och riktigt god mat! Malaysia är ett toppmodernt asiatiskt land med stora framtidsplaner och frodig djungel.

Stränder och djungel i Malaysia

Malaysia består av Malacka-halvön samt de två delstaterna Sabah och Sarawak på norra delen av jätteön Borneo som Malaysia delar med Indonesien och Brunei. Halva Malaysia är täckt av regnskog vilket har resulterat i ett fantastiskt djur- och växtliv med många unika inslag, inte minst på Borneo. Klimatet är tropiskt regnskogsklimat med hög, ganska jämn temperatur året runt.

I norra Malaysia nära Thailand hittar du populära turistmål och favoriter för backpackers som öarna Langkawi och Perhentian Islands.

Det sjudande Kuala Lumpur

Huvudstaden Kuala Lumpur är en mångmiljonstad som pulserar av skön energi. Mixen av det traditionellt asiatiska och det moderna och västerländska möts på ett väldigt spännande sätt. Prisvärda klassiska marknader blandas till exempel med lyxiga shoppingcentrum med berg- och dalbanor inomhus. Över stan reser sig mäktiga Petronas Twin Towers som en symbol för det ambitiösa och moderna Malaysia. Kuala Lumpur är minst sagt en spännande stad att studera i!


För mer information om BLUEBERRY - Studera i Malaysia , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med BLUEBERRY - Studera i Malaysia

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

BLUEBERRY - Studera i Malaysia


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu


Beställ information

För att få mer information om BLUEBERRY - Studera i Malaysia via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.