Visa studentum.se som: Mobil

University of British Columbia Vancouver, Blueberry College & Universitet

Studera i Kanada
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Vancouver
Klassrum
1 till 2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Januari, september - Vancouver

University of British Columbia Vancouver, Blueberry College & Universitet

Studera på ett av världens främsta universitet

Åk till University of British Columbia Vancouver (UBC) med Blueberry och plugga utomlands på Kanadas bästa universitet och ett av de främsta universiteten i världen! År 2016 hamnade de på plats 36 i Times Higher Education Ranking och på plats 34 på ARWU –Shanghai Jiao Tong University Ranking. Universitet kan stoltsera med sina sju nobelpristagare och den populära kanadensiske premiärministern Justin Trudeau har också studerat här. Dessutom är det inte mindre än 43 elitidrottare som tävlade i de olympiska spelen i Rio 2016 som har en examen från UBC.

Kombinera naturupplevelser och outdoor-aktiviteter med pulserande stadsliv

UBC har ca 60 000 studenter som studerar på ett stort campus i Vancouver och ett mindre i Kelowna. De flesta utbildningar finns på UBC:s Vancouver campus, som är beläget i en helt underbar stad. Vancouver har blivit rankad topp 3 i världen med högst livskvalité och det märks! Mer pulserande stadsliv och kultur får man leta efter! Det stora campuset är omgivet av Stilla havet och även om det bara ligger 30 minuter från stan är det aldrig långt från naturen och aktiviteter som klättring, vandringsleder och skidåkning. En perfekt kombination helt enkelt! Du finner flera sjukhus, en polisstation, en olympisk ishockeyarena, flera museer och trädgårdar på campusområdet.

För mer information om University of British Columbia Vancouver, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till University of British Columbia behöver du ha VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6 samt vara vara inskriven vid ett svenskt universitet.

Utbildningar

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad-student har du chansen att välja fritt bland universitetet breda kursutbud. Kursvalet görs på plats efter orientation, tyvärr finns det ingen garanti för att du får alla dina förstahandsval. Var beredd att skicka in en lista med dina kursval i ansökningen innan du är på plats så att UBC kan få en uppfattning på vad du vill läsa.

När du tittar på deras kurskatalog, observera följande: Kurser med status “blocked”, “restricted”, “STT”, kurser som har labb eller som är “full” ska ej väljas. Alla andra kurser är tillgängliga. Läs mer på Blueberrys hemsida. 

Kostnader

  • Study Abroad (1-2 terminer)
    Avgiften för en termin är för närvarande 17 400 CAD (ca 121 300 SEK) per termin.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på University of British Columbia Vancouver betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på University of British Columbias campus i Vancouver är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i Kanada

Studera i Kanada

Kanada är det stora, vilda, trevliga och gästvänliga grannlandet till USA. Det är världens näst största land efter Ryssland och sträcker sig från Stilla Havet i väster till Atlanten i öster och polarcirkeln i norr. Med sina nästan 40 miljoner...


Läs mer om Studera i Kanada och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of British Columbia Vancouver, Blueberry College & Universitet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Kanada

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen University of British Columbia Vancouver, Blueberry College & Universitet från Studera i Kanada, fyll i följande uppgifter: