Visa studentum.se som: Mobil

University of British Columbia Okanagan, Blueberry College & Universitet

Studera i Kanada
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Kelowna
1 till 2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Januari, september - Kelowna

University of British Columbia Okanagan, Blueberry College & Universitet

Studera på ett av världens främsta universitet

Åk till University of British Columbia Okanagan (UBC) med Blueberry och plugga utomlands på Kanadas bästa universitet och ett av de främsta universiteten i världen! UBC Okanagan ligger stadigt i Top 40 på Times Higher Education Ranking och i Top 50 på ARWU – Shanghai Jiao Tong University Ranking. Universitet kan stoltsera med sina sju nobelpristagare och den populära kanadensiske premiärministern Justin Trudeau som har studerat här. Dessutom är det inte mindre än 43 elitidrottare som tävlade i de olympiska spelen i Rio 2016 som har en examen från UBC.

Kombinera naturupplevelser och outdoor-aktiviteter med pulserande studentliv

Vill du plugga engineering eller business? Gör det på UBC Okanagan! Universitetet har 8000 studenter, med nära till det gröna och mycket roliga outdoor-aktiviteter. Campuset ligger i staden Kelowna, ca 4 timmar från Vancouver med bil och 1 timma med flyg. Här finns Kanadas bästa vindistrikt och många turister kommer på grund av det fina vädret. Kelowna är också känd som “Silicon Valley of the North” eftersom det finns mer än 500 olika tech-företag i staden.

För mer information om University of British Columbia Okanagan, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till University of British Columbia Okanagan behöver du ha VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6 samt vara vara inskriven vid ett svenskt universitet.

Utbildningar

Study Abroad 1-2 terminer

Study Abroad innebär att du vanligtvis läser 4 fristående kurser per termin. Ett utmärkt alternativ för dig som vill prova på att studera utomlands eller vill läsa en av dina universitetsterminer på ett universitet i Kanada.

Som Study Abroad-student har du chansen att välja fritt bland skolans breda kursutbud. Kursvalet görs på plats efter orientation, så tyvärr finns det ingen garanti för att du får alla dina förstahandsval. Var beredd att skicka in en lista med dina kursval i ansökningen innan du är på plats så att skolan kan få en uppfattning på vad du vill läsa.

När du tittar på skolans kurskatalog, observera följande: Kurser med status “blocked”, “restricted”, “STT”, kurser som har labb eller som är “full” ska ej väljas. Alla andra kurser är tillgängliga. Läs mer på Blueberrys hemsida. 

Kostnader

  • Study Abroad (1-2 terminer)
    Avgiften är för närvarande 17 400 CAD (ca 121 300 SEK) per termin.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på University of British Columbia betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på University of British Columbia är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i Kanada

Studera i Kanada

Studera i Kanada

Kanada är det stora, vilda, trevliga och gästvänliga grannlandet till USA. Det är världens näst största land efter Ryssland och sträcker sig från Stilla Havet i väster till Atlanten i öster och polarcirkeln i norr. Med sina nästan 40 miljoner...


Läs mer om Studera i Kanada och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of British Columbia Okanagan, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Kanada

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen University of British Columbia Okanagan, Blueberry College & Universitet från Studera i Kanada, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: