Visa studentum.se som: Mobil

Westminster Kingsway College, Blueberry College & Universitet

Studera i England
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
London
1 till 2 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: september 2020 - London

Westminster Kingsway College, Blueberry College & Universitet

Plugga i centrala London

Westminster Kingsway College består av 4 olika campus och är en av de största utbildningsarrangörerna i världsstaden London. Här kan du studera många inriktningar inom bland annat Business och Tourism till ett riktigt bra pris! Victoria Centre är det campus som de flesta av Blueberrys studenter studerar på. Campuset ligger nära kända sevärdheter som Westminster Palace, Westminster Cathedral och Westminster Abbey, med promenadavstånd från tunnelbanestationerna Victoria och St. James’s Park. Colleget är också känt för sina utbildningar inom Culinary Arts & Hospitality och deras restaurang The Vincent Rooms har vunnit ett antal fina priser. Kul att veta är också att stjärnkocken Jamie Oliver är tidigare student på skolan.

Westminster Kingsway College utbildar studenter som blir attraktiva hos arbetsgivarna. Om du vill plugga i centrala London, mitt i händelsernas centrum, och är ute efter utbildningar med stort praktiskt fokus inom Business, Hospitality eller Tourism har du hittat rätt!

Colleget är också ett bra val för dig som vill göra en ”Top-up”. Detta innebär att du tillgodoräknar dig tidigare studier från exempelvis KY/YH och efter bara 1 år på en av deras Bachelor Honours-program har du en kandidatexamen.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Westminster Kingsway College ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp Cambridge First Certificate Grade B eller IELTS 5.5.

Utbildningar

Foundation Degree – 2 år

Business Management

Startar endast på höstterminen

Den här utbildningen är utvecklad för studenter som drömmer om att arbeta på den globala marknaden. Utbildningen ger studenterna kunskaper inom planering, utveckling, problemlösning och andra eftertraktade branschkunskaper.

Culinary Arts

Den här utbildningen är utvecklad för studenter som drömmer om att arbeta på den globala marknaden. Utbildningen ger studenterna kunskaper inom Meny uppbyggnad, Produkt Design och Gastronomi.

Hospitality Management

Den här utbildningen är utvecklad för studenter som drömmer om att arbeta på den globala marknaden. Utbildningen ger studenterna grundläggande kunskaper inom Hospitality och den konstanta förändringen som marknaden behöver.

Tourism Management

Den här utbildningen är utvecklad för studenter som drömmer om att arbeta på den globala marknaden. Utbildningen ger studenterna möjligheten att få bättre förståelse för marknaden i och med efterfrågan och kraven på samhället.

Top-up degree – 1 år

Business and Enterprise Management

Den här utbildningen ger studenter en insyn i marknaden idag med fokus på Business och Enterprise både genom teoretisk utbildning och praktiskt arbete.

Culinary Arts and Business Management

Den här utbildningen ger studenter en insyn i marknaden idag med fokus på Culinary Arts och Business både genom teoretisk utbildning och praktiskt arbete.

Hospitality and Tourism Management

Den här utbildningen ger studenter en insyn i marknaden idag med fokus på Hospitality, Tourism och Business både genom teoretisk utbildning och praktiskt arbete.

Kostnader

  • Foundation Degree (2 år)
    5 990 GBP (ca 71 000 SEK) per läsår, alltså 2995 GBP (ca 35 500 SEK) per termin.
  • ”Top-up” – Bachelor Honours Degree – 1 år
    5 990 GBP (ca 71 000 SEK), alltså 2995 GBP (ca 35 500 SEK) per termin.

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på Westminster Kingsway College betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på Westminster Kingsway College är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i England

Studera i England

Studera i England

Studera utomlands på college eller universitet England! England är enligt många ett av världens trevligaste länder och vi på Blueberry håller med. Den brittiska artigheten, den avslappnade och gemytliga pubkulturen och sinnet för humor bidrar till att ge en fantastisk...


Läs mer om Studera i England och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Westminster Kingsway College, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i England


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Westminster Kingsway College, Blueberry College & Universitet från Studera i England, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.