Visa studentum.se som: Mobil

Regent’s University London, Blueberry College & Universitet

Studera i England
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
London
Klassrum
1 termin till 3,5 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


London
Vår

London
Höst

Regent’s University London, Blueberry College & Universitet

Studera på ett av Englands största privata universitet

Regent’s University London är prestigefyllt och välkänt internationellt. Bland tidigare studenter återfinns blad annat Hennes & Mauritz VD Karl Johan Persson.

Regent’s University London är vackert beläget i de fina omgivningarna i kungliga parken Regent’s Park i centrala London. Du får en lugn och inspirerande studiemiljö, som en oas mitt i centrum av världsmetropolen London. Oslagbara shoppinggatan Oxford Street ligger till exempel inte alls långt härifrån. Totalt studerar ca 5 000 studenter på universitetets två campus, Regent’s park samt Marleybone vilka enbart ligger ett stenkast ifrån varandra.

Studenter och lärare från 140 länder

Samtliga lärare på Regent’s är yrkesverksamma inom det område de undervisar i och ger dig en bra balans mellan teori och praktik. Du studerar i små klasser och blir en del av en stark gemenskap med studenter och lärare från över 140 olika länder. Därtill erbjuder Regent’s University ett rikt studentliv med studentkår, klubbar och föreningar. Varför inte gå med i t.ex. the Scandinavian Society under din tid på Regent’s?

I och med en utbildning från Regent’s University London så har du mycket goda möjligheter att lyckas i arbetslivet. Utbildningarna från Regent’s är mycket bra och anställningsbarheten är mycket hög.

Ett campus – 5 fakulteter

På Regent’s University London kan du studera flera olika ämnesområden. Dessa är:

  • Business & Management
  • Film, Media & Performance
  • Fashion & design
  • Liberalt Arts & Humanities
  • Psychotherapy & Psychology
För mer information om Regent’s University London, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Regent’s University London ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0.

Utbildningar

Study Abroad – 1 termin

Som Study Abroad-student på Regent’s University London läser du fristående kurser under en eller två terminer. Du kan läsa maximalt fyra kurser per termin och om du är inskriven på svenskt universitet/högskola har du möjlighet att välja från hela Regent’s kursutbud. Du har även möjlighet att läsa “English for Exchange Students” eller ersätta en kurs med en språkkurs i franska, tyska, italienska, japanska, kinesiska, ryska, arabiska, spanska eller portugisiska.

Är du inte inskriven på svenskt universitet/högskola kan du också studera Study Abroad 1 termin. Då väljer du enbart kurser som ges under år 1 av skolans olika program. Har du frågor om detta är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

Foundation Year (förberedande studier) – 1 år

Om du inte har betygen för att komma in på något av Regent’s Bachelor program så kan du istället söka in till något av deras Foundation program. Regent’s Foundation program löper över ett år och är utformade att ge dig nödvändiga kunskaper och färdigheter för att lyckas under din tid på Regent’s. Skulle du under din första termin lyckas få över 60% i snittbetyg så kan du hoppa över den sista terminen och gå direkt in på Bachelor.

Genom Blueberry har du möjligheten att läsa ett förberedande år ifall du inte kan komma in direkt på ett Bachelor program. Kontakta oss för mer information.

Bachelor (Hons) och Master – 3 till 5 år

Välj mellan ett stort antal kurser och utbildningar som leder till Bachelor eller Master Degrees. Regent’s University London består av sex institutioner som alla erbjuder utbildningar på grund och avancerad nivå:

Business & Management

För dig som vill satsa på en internationell karriär inom Business så är Regent’s det perfekta valet. På kandidatnivå erbjuds en Bachelor inom International Business och studenterna får under sin utbildning möjlighet att läsa ett tredje språk, åka på utbyte samt göra internship.

Du har också möjlighet att studera en Managementutbildning som är uppbyggt på ett integrerat sätt. När du läser din Bachelor här tillåts du pröva på de flesta aspekter av Management innan du väljer din inriktning. På masternivå erbjuds ett flertal inriktningar inom Global Management.

Film, Media & Performance

Om du har som ambition att jobba inom film, teater och media så kan en Bachelor eller Master på Regent’s University London vara den perfekta vägen framåt. På Bachelor-nivå erbjuds bland annat Acting samt Screen Writing & Producing. På masternivå erbjuds 2-åriga utbildningar inom Writing & Stage och Creative Leadership.

Fashion & Design

Modebranschen är drömmen för många liksom att arbeta med design och inredning. För att lyckas i en konkurrensutsatt bransch är därför utbildningen av yttersta vikt. På Regent’s kan du skaffa dig en förstklassig utbildning inom bland annat Fashion Design, Fashion Marketing och Interior Design.

Psychotherapy & Psychology

För dig som vill ägna dig åt psykologi och psykoterapi så erbjuder Regent’s både Bachelor- och Masterprogram. På Bachelornivå erbjuds en 3-årig bred grundutbildning. På Masternivå erbjuds sedan ett flertal utbildningar av varierande längd som exempelvis Master of Science in Psychology och Master of Psychotherapy & Counselling.

Liberal Arts & Humanities

För dig som vill skaffa en amerikansk Bachelor så ges den unika möjligheten inom ämnesområdet Liberal Arts & Humanities. Välj utifrån ett stort antal majors som exempelvis psykologi, statsvetenskap och Management. Efter det att du tagit din Bachelor så har du möjligheten att fortsätta på en Master inom till exempel International Human Rights Law eller International Relations.

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på Regent’s University London är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i England

Studera i England

Studera utomlands på college eller universitet England! England är enligt många ett av världens trevligaste länder och vi på Blueberry håller med. Den brittiska artigheten, den avslappnade och gemytliga pubkulturen och sinnet för humor bidrar till att ge en fantastisk...


Läs mer om Studera i England och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Regent’s University London, Blueberry College & Universitet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i England

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Regent’s University London, Blueberry College & Universitet från Studera i England, fyll i följande uppgifter: