Visa studentum.se som: Mobil

University of Queensland, Blueberry College & Universitet

BLUEBERRY - Studera i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Brisbane
1 termin till 3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: 2020-02-25 - Brisbane

University of Queensland, Blueberry College & Universitet

Brett utbud av kandidat- och masterprogram

Nu kan vi på Blueberry erbjuda dig att studera på University of Queensland, ett av de högst rankade universiteten i Australien! Universitetet är en del av Group of Eight, Australiens motsvarighet till Ivy League i USA. ”UQ”, som universitet kallas, ligger i Brisbane– Queenslands metropol och Australiens tredje största stad. Här är vädret varmt och behagligt året runt och några av Australiens finaste stränder och utflyktsmål ligger på nära avstånd.

University of Queensland har ett otroligt brett utbud av hela kandidat- och masterprogram och Study Abroad-kurser inte minst inom Engineering. Det finns också väldigt mycket att välja på inom allt från Nursing, Political Science och Psychology till Business och Marketing. Ca 39 000 studenter går här, varav nästan 10 000 är internationella studenter. ”UQ”, som universitetet också kallas, har väldigt bra rykte internationellt och har bland annat utbildat en Nobelpristagare.

Campus i charmiga metropolen Brisbane

University of Queenslands slående vackra campus är beläget i området Saint Lucia i södra Brisbane. Som student här får du en perfekt kombination av natur och storstadsliv i Australiens tredje största stad. Brisbane ligger mellan Sunshine Coast och Gold Coast vilket ger dig perfekt utgångsläge för oförglömliga utflykter. Självklart har också Brisbane en strand inne i staden!

Campuset har toppmoderna faciliteter och bland annat en swimming pool. Den kommer du vilja utnyttja i det varma Brisbane-vädret! Att Brisbanes centrum är så nära kan vara svårt att tro när de vackra lila Jacaranda-träden slår ut på det natursköna campuset.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till University of Queensland ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska B/6 för Study abroad. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 90 eller en IELTS-examen med minst 6.5.

Utbildningar

Study Abroad – 1 till 2 terminer

De fristående kurserna som du kan studera på University of Queensland.

Bachelor Degrees – 3 år

Som internationell student kan du välja mellan alla de olika kandidatprogram som UQ erbjuder.

Master Degrees – 1 till 2 år

Som internationell student kan du välja mellan alla de olika postgraduate degrees som UQ erbjuder.

Kostnader

  • Study Abroad (1-2 terminer)
    12 650 AUD (ca 81 600 SEK) per termin. University of Queensland har samma pris för 3,4 eller 5 kurser. Det vanligaste är att läsa 4 kurser vilket motsvarar 30 svenska HP/30 Europeiska ECTS.
  • Bachelor Degrees (3 år)
    Priset varierar mellan programmen.
  • Master Degrees (1 till 2 år) 
    Priset varierar mellan programmen.

Stipendium

Global Leaders Scholarship

Nu erbjuds studenter som ska börja studera på någon av institutionerna Business, Economics eller Law stipendium. Global Leaders Scholarship är ett stipendium för högpresterande internationella studenter som påbörjar sin utbildning. Ansökningen stänger den 30:e november för start till våren och den 30:e april för start till hösten!

Betalning av kursavgifter

Kursavgifterna på University of Queensland betalar du terminsvis direkt till skolan. Vi på Blueberry hjälper dig kostnadsfritt med hela din ansökan.

Studiemedel

Utbildningarna på University of Queensland är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

BLUEBERRY - Studera i Australien

BLUEBERRY - Studera i Australien

Studera i Australien

Studera utomlands i det fantastiska landet Australien! Welcome Down Under till det här unika och varma jättelandet fyllt med allt från paradisstränder och regnskogar till pulserande storstäder som Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Australiensarna har en oerhört avslappnad inställning till livet...


Läs mer om BLUEBERRY - Studera i Australien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of Queensland, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

BLUEBERRY - Studera i Australien


Tel: 08-408 88 499
www.blueberry.nu

Beställ information

För att få mer information om University of Queensland, Blueberry College & Universitet via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.