Visa studentum.se som: Mobil

University of Newcastle Australia, Blueberry College & Universitet

Studera i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Newcastle
Klassrum
1 termin till 4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: februari 2023 - Newcastle

University of Newcastle Australia, Blueberry College & Universitet

Utbildning utomlands som ger jobb 

På University of Newcastle Australia kan du studera utomlands i en helt fantastisk miljö med makalösa stränder i Newcastle 11 mil från Sydney. Vissa utbildningar kan du även studera i Sydney och Central Coast. Det här är inte bara ett riktigt bra och yrkesinriktat universitet som Blueberrys studenter är oerhört nöjda med. Prisnivån är också väldigt fördelaktig om du till exempel vill studera 1 termin i Australien. Några populära ämnen i Newcastle är Engineering, Business, Architecture och Law (juridik). Universitetet ligger ofta högt ämnesrankat speciellt inom Engineering.

Två olika campus

Universitetet fokuserar på att göra sina studenter redo för arbetslivet genom ett nära samarbete mellan universitet och näringsliv. Och det verkar sannerligen fungera. University of Newcastle är en stor skola med ett mycket bra utbud av Bachelor Degrees, Master Degrees och Study Abroad-terminer, vare sig du har en passion för Business, Engineering, Arts, Medicin eller andra områden.

Universitetet har två olika campus, ett större, Callaghan, där de flesta utbildningarna ges och ett mindre campus, University House, där främst fakuteten för Business och Law finns. Campusområdet ligger på 140 hektar av äkta australisk bush med en närhet till staden och stränder som gör skolans läge till ett av det bästa i Australien. När du inte pluggar finns det förutom fantastiska stränder gott om sportaktiviteter på campus. Vad sägs om en 18 meter hög klättervägg, basket och volleybollplaner? Om du vill plugga Business eller Law kommer du göra det i University House som ligger mitt i Newcastle.

För mer information om University of Newcastle Australia, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

För att bli antagen till University of Newcastle ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska B eller C/6 eller 7. Alternativt kan du visa upp ettTOEFL-testmed minst 80.

Utbildningar

Study Abroad – 1 till 2 terminer

Som Study Abroad-student läser du på universitetet under en eller två terminer. Du väljer ett antal kurser (vanligtvis 4 kurser per termin) från universitetets enorma kursutbud. Du läser tillsammans med de som läser Bachelorprogram samt andra Study Abroad-studenter. Terminspriset på Study Abroad-programmet är väldigt förmånligt. Det i kombination med det stora kursutbudet gör University of Newcastle till en väldigt populär destination för Blueberrys studenter som får mer pengar över till att resa och uppleva Australien.

Bachelor’s Degree – 3 år

Universitetet har ett enormt utbud av olika Bachelor Degrees som du kan söka till. De flesta program är på tre år (6 terminer).

Graduate Certificate och Graduate Diploma – 1 till 3 terminer

Universitetet erbjuder Graduate Certificate och Graduate Diploma för dig som redan tagit din kandidatexamen. Väljer du detta kan du studera på University of Newcastles campus mitt inne i Sydney. Du läser här 1-3 terminer per år och du kan välja att börja i januari, maj eller september.

Master’s Degree – 1 till 2 år

För dig som redan har en kandidatexamen erbjuder University of Newcastle också ett stort utbud av utbildningar på högre nivå. Dessa är vanligtvis på 1 till 2 år. Exempel på populära inriktningar är Engineering, Architecture, Business och Public Health.

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på University of Newcastle är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i Australien

Studera i Australien

Studera utomlands i det fantastiska landet Australien! Welcome Down Under till det här unika och varma jättelandet fyllt med allt från paradisstränder och regnskogar till pulserande storstäder som Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Australiensarna har en oerhört avslappnad inställning till livet...


Läs mer om Studera i Australien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of Newcastle Australia, Blueberry College & Universitet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Australien

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen University of Newcastle Australia, Blueberry College & Universitet från Studera i Australien, fyll i följande uppgifter: