Visa studentum.se som: Mobil

TAFE International Western Australia, Blueberry College & Universitet

Studera i Australien
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Perth
Klassrum
1 till 2 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Kommande starter

Plats & start


Perth
juli 2022

Perth
januari 2023

Om utbildningen

TAFE Western AustraliaTAFE International Western Australia erbjuder prisvärda, praktiska och yrkesinriktade diplomutbildningar i Perth och på andra orter i Western Australia. Studera på TAFE International Western Australia!

TAFE International Western Australia - 11 campus

Det finns 11 olika campus varav fyra är placerade i Perth. Här studerar du i sol och värme i en härligt avslappnad atmosfär!

Australien utbildning - varför ska du välja TAFE International Western Australia?

4 skäl att studera på TAFE International Western Australia:

  • Högkvalitativ utbildning till en lägre kostnad.
  • Du får färdigheter som efterfrågas i yrkeslivet.
  • Möjlighet att fortsätta på universitet efter examen.
  • Western Australia och Perth har Australiens enligt många bästa väder.

Praktiska utbildningar som ger jobb

TAFE International Western Australia erbjuder praktiskt inriktade diplomutbildningar som omfattar 1 till 2 års studier. Institutet har ett mycket bra rykte bland arbetsgivarna och ett mycket stort kursutbud med över 100 olika inriktningar. De flesta utbildningar är berättigade till studiemedel från CSN.

Skulle du vilja fortsätta dina studier vid ett universitet kan du i många fall tillgodoräkna dig dina studier vid TAFE International Western Australia och erhålla en hel Bachelorexamen på kortare tid.

Plugga i Perth eller på annan ort

Fyra av instituten har campus i Perth med omnejd. Övriga orter är t.ex. Broome, Geraldton, och Clarkston. Varje campus är utrustat med moderna faciliteter, som bibliotek, restaurang, uppehållsrum, bokhandel med mera.

Utbildningstyper

I samarbete med TAFE International Western Australia erbjuder Blueberry dig följande utbildningar:

  • Diploma – 1 år.
  • Advanced Diploma – 2 år.
För mer information om TAFE International Western Australia, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förkunskapskrav

För att bli antagen till TAFE International Western Australia ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 71/197/530 eller en IELTS-examen med minst 5.5.

Kostnader

Studiemedel

De flesta utbildningarna på TAFE International Western Australia är berättigade till studiemedel från CSN. Du får då låna till både kursavgifter och levnadskostnader, Blueberry kan dock aldrig garantera att du blir beviljad studiemedel.

Studera i Australien

Studera i Australien

Studera utomlands i det fantastiska landet Australien! Welcome Down Under till det här unika och varma jättelandet fyllt med allt från paradisstränder och regnskogar till pulserande storstäder som Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Australiensarna har en oerhört avslappnad inställning till livet...


Läs mer om Studera i Australien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: TAFE International Western Australia, Blueberry College & Universitet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i Australien

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen TAFE International Western Australia, Blueberry College & Universitet från Studera i Australien, fyll i följande uppgifter: