Visa studentum.se som: Mobil

Australasian College of Natural Therapies, Blueberry College & Universitet

Studera i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Brisbane, Sydney
1-4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Brisbane
februari 2022

Sydney
februari 2022

Australasian College of Natural Therapies, Blueberry College & Universitet

Studera hälsa i Brisbane eller Sydney

Australasian College of Natural Therapy (ACNT) är en av Australiens ledande skolor inom hälsa, nutrition, naturmedicin och massageterapi. Utbildningarna är prisvärda, väldigt praktiska och ger dig goda möjligheter till jobb efter examen. Du kan studera i riktigt moderna och fräscha lokaler både i Sydney och Brisbane.

Utbildningar med högt rykte i branschen

ACNT erbjuder utbildningar som är högt ansedda inom den starkt växande hälsobranschen och skolan har nära samarbeten med många företag. Då ACNT är ett av Australiens största college inom hälsa och välbefinnande var man med och startade upp ATMS – Australian Traditional Medicine Society.

All utrustning och alla produkter du använder under utbildningen är också noga utvalda för att ge studenterna bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Detta göra att väldigt många studenter får jobb efter avslutad utbildning. Många väljer också att starta egna företag.

Campus med studentklinik i Sydney

ACNT:s campus i Sydney ligger i stadsdelen Pyrmont som är en av de snabbast växande delarna av Sydney. Campuset är modernt och all utrustning du kan tänka dig finns här.

På campuset i Sydney finns Think Wellbeing Centre– en studentklinik där du får möjlighet att praktisera det du lär dig under utbildningen med riktiga kunder. Här kan allmänheten boka in sig på prisvärda behandlingar inom collegets olika ämnesområden. Detta innebär att du är bättre rustad inför arbetslivet när du väl tar din examen.

Campus med sagolik utsikt i Brisbane

På ACNT:s campus i Brisbane har en mycket inspirerande miljö där du både kan studera och umgås. Läget i Fortitude Valley är centralt och utsikten över Story Bridge och Brisbane River är oslagbar!

För mer information om Australasian College of Natural Therapies, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till Australian College of Natural Therapies ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 i betyg.

Utbildningar

Diplomutbildningar – 1 år

Diploma of Health Science

Motsvarar det förstå året på en bachelor degree för personligt intresse eller för att testa på en utbildning innan du tar beslutet att steget att gå över till en hel bachelor. Den här Diploma of Health Science finns med inriktningarna Naturopathy, Nutritional Medicine och Western Herbal Medicine.

Bachelor Degrees i Health Science – 3 till 4 år

Bachelor of Health Science – Western Herbal Medicine

Western Herbal Medicine är användningen av medicinalväxter för terepeutiska ändamål. Det är den äldsta formen av medicin och har praktiserats av många kulturer i tusentals år. Den fokuserar på hela människan och optimerar hälsa snarare än att fokusera på symptomen eller själva sjukdomen. Det ökande intresset för växtbaserade läkemedel har lett till att den terapeutiska användningen av örtmedicin nu har validerats av vetenskaplig forskning. Denna nya examen är perfekt för dig som vill ha en karriär som innefattar örtmedicin som en del av en holistisk och vetenskapligt grundad hälsoplan. Du kommer att undersöka de biologiska vetenskaperna och integrera vård och örtmedicin i en klinisk miljö.

Bachelor of Health Science – Nutritional Medicine

Hälsa och välbefinnande påverkas av flera externa och interna faktorer, varav en del leder till funktionsnedsättningar och kroniska sjukdomar. Som utbildad inom näringsmedicin identifierar du orsaken till hälsofrågor, utbildar patienten och utvecklar en behandling och förebyggande plan för att återupprätta hälsan och välbefinnandet. Nutritional Medicine kombinerar medicin och kostplanering med vetenskapliga framsteg i användandet av näringsämnen i terapeutiska doser för behandling, hantering och förebyggande av sjukdom.

Bachelor of Health Science – Naturopathy

Naturopathy är ett system av naturmedicin som fokuserar på att behandla de bakomliggande orsakerna till en viss sjukdom genom att bedöma och behandla patienten som en helhet. Det finns ett starkt fokus på att hjälpa kroppen att återgå till normal hälsa via egna läkningsmekanismer. Naturmedicin innebär en omfattande analys för att upptäcka den underliggande orsaken till en patients tillstånd. Detta inkluderar att förstå patientens symtom, emotionella status, kost och livsstil för att behandla hen ur ett helhetsperspektiv.

På ACNT fokuserar man på kärnområdena närings- och kostterapi, västerländsk örtmedicin, homeopati och naturläkemedel. Studierna omfattar också biomedicinska områden som all sjukvårdspersonal måste förstå.

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på Australasian College of Natural Therapies är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i Australien

Studera i Australien

Studera utomlands i det fantastiska landet Australien! Welcome Down Under till det här unika och varma jättelandet fyllt med allt från paradisstränder och regnskogar till pulserande storstäder som Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Australiensarna har en oerhört avslappnad inställning till livet...


Läs mer om Studera i Australien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Australasian College of Natural Therapies, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i AustralienRecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Australasian College of Natural Therapies, Blueberry College & Universitet från Studera i Australien, fyll i följande uppgifter:

Du kanske också är intresserad av: