Visa studentum.se som: Mobil

APM College of Business and Communication, Blueberry College & Universitet

Studera i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Brisbane, Melbourne, Sydney
1-3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Brisbane
juni 2021

Sydney
juni 2021

Melbourne
juli 2021

Brisbane
september 2021

APM College of Business and Communication, Blueberry College & Universitet

APM College of Business & Communication

Vill du ha ett försprång på arbetsmarknaden inom business, marknadsföring, event eller ekonomi? Då har du hittat rätt! Hela 91% av APM College of Business & Communications studenter får jobb direkt efter examen. Blueberry hjälper dig på vägen till att studera på APM College i Sydney & Brisbane!

APM College of Business & Communication - Sydney eller Brisbane

På APM College of Business & Communication får du mycket praktiska kunskaper och värdefull arbetserfarenhet under studietiden. Flera företag som skolan samarbetar med har gjort det till en vana att rekrytera APM-praktikanter. Du kan välja att studera i Sydney eller Brisbane. Om du ansöker med hjälp av Blueberry får du 15% rabatt på kursavgiften om du studerar Business! 

Varför ska du välja APM College of Business & Communication? 

4 skäl att välja APM College i Australien:

  • 91% av studenterna får jobb direkt efter avslutad utbildning.
  • Praktikplats på ett av 300 företag som APM samarbetar med.
  • Moderna och centralt belägna campus iSydneyochBrisbane.
  • 15% rabatt på kurser inom Business och möjlighet att läsa en Bachelor på 2 år istället för 3.

Stor chans att få jobb direkt efter dina studier

Utbildningarna är särskilt utformade efter branschens önskemål. En del av föreläsarna på skolan arbetar själva på ledande företag i näringslivet vilket gör att studenterna har möjlighet att knyta värdefulla kontakter.

Praktik ingår i utbildningen

Som APM-student får du också verklig arbetslivserfarenhet från praktiken som ingår i programmen. APM samarbetar med över 300 företag och ofta väljer de att rekrytera just APM-studenter.

Studera i Sydney eller Studera i Brisbane - Campus

Sydney - vid operahuset

APM:s Sydney-campus ligger mitt i historiska och genomtrevliga området The Rocks mittemot Operahuset. Du kan inte ha ett bättre läge i Sydney! Byggnaden andas verkligen historia och överallt ser du gamla träbjälkar. Den här hemtrevliga miljön blandas med en modern och innovativ atmosfär som är otroligt lätt att tycka om.

Brisbane - Centralt i fortitude valley

Det moderna APM-campuset i Brisbane är centralt beläget i Fortitude Valley med utsikt över ikoniska Story Bridge som sträcker sig över Brisbane River. Området där skolan ligger är ett kreativt affärsområde med mycket entreprenörer. Fortitude Valley är även känt för alla stora sport- och nöjesevengemang som arrangeras årligen.

Vilka utbildningar kan du välja mellan?

I samarbete med APM College of Business & Communication erbjuder Blueberry dig följande:

  • Diploma 1 år.
  • Bachelor 2 – 3 år.
För mer information om APM College of Business and Communication, Blueberry College & Universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Förkunskapskrav

För att bli antagen till APM College ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0 i betyg.

Examen & Intyg

Advanced Diploma, Bachelor´s Degree.

Kostnader

Studiemedel

Utbildningarna på APM College of Business & Communication är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader.

Studera i Australien

Studera i Australien

Studera utomlands i det fantastiska landet Australien! Welcome Down Under till det här unika och varma jättelandet fyllt med allt från paradisstränder och regnskogar till pulserande storstäder som Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Australiensarna har en oerhört avslappnad inställning till livet...


Läs mer om Studera i Australien och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: APM College of Business and Communication, Blueberry College & Universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Studera i AustralienRecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen APM College of Business and Communication, Blueberry College & Universitet från Studera i Australien, fyll i följande uppgifter:

Du kanske också är intresserad av: