Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Masterprogram i maskinteknik - strukturmekanik

Blekinge Tekniska Högskola
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Karlskrona
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Karlskrona

Masterprogram i maskinteknik - strukturmekanik

Förbered dig för arbete med avancerad produktutveckling eller forskning inom maskinteknik och lär dig behärska bland annat bland annat virtuell och fysisk modellering, simulering, experimentell undersökning och optimering.Efter avklarad examen behärskar du ett koordinerat arbetssätt för att skapa underlag för beslut i produktutveckling genom analys. Arbetssättet omfattar olika moment, som virtuell och fysisk modellering, simulering, experimentell undersökning och optimering. Med fördjupade kunskaper i ämnen som matematik, mätteknik, akustik och brottmekanik får du en kompetens för arbeten där du förutsäger prestanda och säkerställer funktion i nya produkter.

Så ansöker du

Kandidatexamen eller högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik, företrädesvis med inriktning mot strukturmekanik. Examen skall innehålla matematik omfattande matrisalgebra, flervariabelanalys och transformteori, grundläggande mekanik och programmering. Engelska B/Engelska 6.

Examen & Intyg

Masterexamen

Blekinge Tekniska Högskola

Blekinge Tekniska Högskola - BTH

BTH är en teknisk högskola – som är mycket mer än teknisk. Vi är en lite mindre högskola som valt att fokusera på ett mindre antal områden där vi verkligen kan skapa förändring och driva utveckling. Centralt är innovation, digitalisering och hållbar...


Läs mer om Blekinge Tekniska Högskola och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Blekinge Tekniska Högskola

371 79 Karlskrona


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,6)
Baseras på 22 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: