Visa studentum.se som: Mobil

Magisterprogram i fysisk planering

Blekinge Tekniska Högskola
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Karlskrona
60 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Karlskrona

Magisterprogram i fysisk planering

Bygg på din grundutbildning genom att specialisera dig inom planering och fördjupa dina kunskaper om alla dess aspekter. Du introduceras till den fysiska planeringens övergripande sammanhang, dess kulturella arv och samhällets olika styrformer. Du tränar på att arbeta i multidisciplinära planeringsprojekt och fördjupar dig tematiskt i planeringens olika utmaningar, såsom hållbarhet, jämlikhet, rättvisa och miljö.Du tillämpar sedan dessa kunskaper genom att undersöka planeringens utfall i olika geografiska sammanhang, och utvecklar då en fördjupad förståelse för sociala, rumsliga och miljömässiga konsekvenser av policyer och planer. Programmet avslutas med ett självständigt arbete.

Så ansöker du

Kandidatexamen omfattande 180 hp inom miljövetenskap/ekologi, lantmäteri, väg och vattenbyggnad, trafikteknik, samhällsplanering/samhällsbyggnad, landskapsingenjör, bebyggelsevård, arkitektur, landskapsarkitektur, fysisk planering eller närliggande utbildningar. Engelska 6.

Examen & Intyg

Magisterexamen

Blekinge Tekniska Högskola

Blekinge Tekniska Högskola - BTH

BTH är en teknisk högskola – som är mycket mer än teknisk. Vi är en lite mindre högskola som valt att fokusera på ett mindre antal områden där vi verkligen kan skapa förändring och driva utveckling. Centralt är innovation, digitalisering och hållbar...


Läs mer om Blekinge Tekniska Högskola och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Blekinge Tekniska Högskola

371 79 Karlskrona

Tel: 0455-38 50 00
Fax 0455-38 50 57
www.bth.se


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,6)
Baseras på 22 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: