Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Björn Axén Academy

Snittbetyg: 5

Baseras på 16 recensioner.

Elin
(5)
Jag tycker det bästa med utbildningen har varit att man fått en sån bred utbildning och att man har lätt att få jobb efter utbildningen tack vare att alla känner till skolan.
Emelie
(5)
Jag skulle rekommendera ALLA som verkligen vill bli frisör att gå utbildningen. Så värd allt!
Mikaela
(5)
Det absolut bästa med make-up artist-utbildningen var lärarna. Det tycker jag är A och O när man går en utbildning. Grym start på en nystartad utbildning.
Filippa
(5)
De främsta styrkorna i makeup artist-utbildningen var bra lärare, produkter och att vi fick sminka Grammis och andra jobb så att man får se hur det går till.
Hampus
(5)
Alla lärarna har en enorm kunskap och glädje och stolthet inför yrket. Det smittar av sig och man blir lätt inspirerad. Bra att vi får jobba med så olika produkter.
Sofia
(5)
Variationen på lärarna är det bästa med makeup artist-utbildningen. Alla är så olika och duktiga på sitt sätt. Mycket bra!!
Jenny
(5)
Jag känner att jag fått den bästa utbildningen som finns i Sverige för den har gett mig den bästa grund för min karriär. Jag har fått ta del av otrolig kunskap inom yrket från alla lärare!
Carola
(5)
Det bästa med utbildningen var att lärarna har mycket tid för varje elev. Den härliga sammanhållningen och professionalismen.
Julia
(5)
Jag är så fruktansvärt nöjd med allt dessa två år gett mig. För evigt tacksam!
Emelie
(5)
Utbildningens främsta styrkor är alla underbara lärare, att man verkligen får tid och hjälp och att det är så roligt och inspirerande att gå här!
Martina
(5)
Otroligt bra lärare som har enorm kunskap och erfarenhet. Man har fått lära sig så mycket mer än bara om hår.
Faa
(5)
Det bästa med Björn Axén Academys Frisörutbildning var att jag är på väg till att bli en färdig frisör som är förberedd för det mesta som kommer och att jag blivit så mycket bättre än jag kunnat ana.
Erika
(5)
Jag är supernöjd och glad över tiden jag varit här. Bästa utbildningen och de bästa lärarna.
Anna-Klara
(5)
För mig har det bästa med utbildningen varit stödet och kunskapen från de anställda. Man känner sig trygg i att man fått en gedigen utbildning och en grund att fortsätta på.
Anna Källsen Samuelsson
(5)
Tanken med att söka till Björn Axén Academy var att få gå den bästa utbildningen inom hår i Sverige. Precis så var det. Man brukar ju känna att utbildningar kan leva upp till förväntningar på några plan och att resten är frustration och slöseri med tid. Så är inte fallet med denna fantastiska utbildning. Jag har gått på välrenomerade skolor både...
Visa mer
Ronald Rivera
(5)
Att välja gå på Björn Axén Academy är d bästa valet jag gjort i hela mitt liv. Man har d så bra med lärarna och eleverna på skolan, man sammarbetar med alla och det är viktigt att inte tävla mot varandra utan stötta varandra så har man d bästa man kan få just på Björn Axén Academy. mvh. // Ronald R
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se