Visa studentum.se som: Mobil

Strategisk marknadsföring

Berghs School of Communication
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
36 timmar
41 875 SEK inkl. moms
Svenska
Berghs School of Communication

Strategisk marknadsföring

Här får du som redan har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring möjlighet att både bredda och fördjupa dina kunskaper inom varumärkes- och kommunikationsstrategi. Du får verktyg som hjälper dig att arbeta mer strategiskt för att skapa starka varumärken samt planera för aktiviteter och kommunikationsinsatser som stärker verksamheten och erbjudandet.

Om kursen

Kursen syftar till att utveckla din förmåga att analysera och utveckla företagets/organisationens marknadsföring och kunna argumentera för din sak. Du får en stabilare grund för att arbeta strategiskt med varumärkesutveckling, marknadsföring och kommunikation. Du lär dig teorier och begrepp, verktyg och modeller samt praktiska arbetsmetoder.

Under kursens gång väljer du en fördjupningsuppgift kopplad till såväl företagets/organisationens utmaningar som kursens innehåll. Du får handledning under kursens gång och redovisar dina erfarenheter i samband med kursavslut.

På kursen varvas teori med praktiska övningar där du får använda beprövade arbetsmodeller. Efter avslutad kurs har du kunskaper för att ta fram underlag för marknadsföringsbeslut på strategisk nivå och koppla strategier och åtgärder till verksamhetens löfte, positionering, mål och vision.

Vem är kursen för?

Kursen vänder sig till dig som har några års arbetslivserfarenhet och som nu vill fördjupa dina kunskaper inom området strategisk marknadsföring.

Berghs School of Communication

Kraft att utvecklas – igår, idag, imorgon

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 30 recensioner.

Kursdeltagare
Kursdeltagare
Kursdeltagare