Visa studentum.se som: Mobil

Leda innovationsprocesser

Berghs School of Communication
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
14 timmar
26 875 SEK inkl. moms
Svenska
Berghs School of Communication

Leda innovationsprocesser

Vi befinner oss mitt i en transformation där innovation spelar en mycket stor roll. Innovation ska hålla oss relevanta, skapa jobb, tjänster, produkter och ta oss säkra in i framtiden. Kunskap om att leda innovationsprocesser ger oss därför möjligheten att vara med och skapa framtiden.

Om kursen

Som processledare finns det flera olika vägar att gå när du skall upptäcka nya möjligheter som kan ligga till grund för innovation.
Denna kurs ger dig kunskap och verktyg för att leda innovation av både enkel och komplex karaktär, en oerhört viktig ingrediens för företag som vill hålla sig relevanta och utforska nya möjligheter.

Du får introduktion till olika innovationsprocesser från företag som Google Design Sprint och IDEO innan vi gör en djupdykning i innovationsprocessen Spark, där vi “hands-on” testar olika verktyg som du kan anpassa till ditt företags specifika behov.

Du lär dig vikten av att jobba interdisciplinärt, prototypa och testa med hjälp av samverkan mellan olika perspektiv samt att dra nytta av individens och grup­pens fulla kreativa potential. Som processledare utvecklar du en förmåga att se helheten, att leda processer för att skapa nya produkter, tjänster eller organisationsförändringar.

Vem är kursen för

Kursen lämpar sig för dig som jobbar med produkt-, organisations-, idé- eller affärsutveckling. Eller med kommunikation inom näringsliv och offentlig sektor, såväl som i eget företag. För dig som vill kunna leda en innovationsprocess och vara med och skapa framtiden.

Berghs School of Communication

Kraft att utvecklas – igår, idag, imorgon

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 24 recensioner.

Kursdeltagare
Kursdeltagare
Kursdeltagare
Recensioner
Recensioner
(4,3)
Baseras på 24 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 2860 recensioner.
Se alla skolans recensioner