Visa studentum.se som: Mobil

Leda innovationsprocesser

Berghs School of Communication
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Stockholm
14 timmar
25 000 SEK inkl. moms
Svenska

Leda innovationsprocesser

Att leda innovationsprocesser är att vara med och skapa framtiden. Vi befinner oss mitt i en digital transformation där innovation spelar en större roll än någonsin. Innovationer ska skapa jobb, tjänster, produkter och ta oss säkra in i framtiden. Det skapar ett nytt behov av processledare inom innovation.

Om kursen

Som processledare finns det flera olika vägar att gå när en idé ska bli innovation och under denna kurs skapar vi möjligheter och ger dig de verktyg du behöver för att leda denna process.

Denna kurs ger dig kunskap att leda innovationsprocesser av både enkel och komplex karaktär, en oerhört viktig ingrediens för företag som befinner sig i den digitala transformationen. Du får insikt i olika innovationsprocesser så som Google Design Sprint, Sling, Design Thinking och en uppsjö olika verktyg som du kan anpassa till ditt företags specifika behov.

Du lär dig vikten av att jobba interdiciplinärt, prototypa och samverkan mellan teknik, ekonomi och beteendevetenskap så vi kan nyttja individens, grup­pens och nätverkets fulla kreativa potential. Som processledare utvecklar du en förmåga att se helheten, att leda processer för att skapa nya produkter, tjänster eller organisationsförändringar.

Vem är kursen för

Kursen lämpar sig för dig som jobbar med produkt-, organisations-, idé- eller affärsutveckling. Eller med kommunikation inom näringsliv och offentlig sektor, såväl som i eget företag. För dig som vill leda innovationsprocesser och vara med och skapa framtiden.

Berghs Facebook feed

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
111 93 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
www.berghs.se


Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.