Visa studentum.se som: Mobil

Digital Management

Berghs School of Communication
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Stockholm
30 timmar
32 500 SEK inkl. moms
Svenska

Digital Management

Det här är en kurs för dig som arbetar med ett företags eller organisations digitala närvaro eller står inför att göra det och nu vill fördjupa dina kunskaper. Här får du med dig konkreta verktyg kring hur du ännu mer effektivt kan ta kommunikationen från strategi till aktivering.

Om kursen

Kursen syftar till att förmedla de teoretiska och praktiska kunskaper som krävs för att med framgång leda arbetet med digitala kontaktytor, där en sammanhängande kundupplevelse är nyckeln till framgång. Kursen ger en bred och grundläggande översikt över arbetet i digital kommunikation och marknadsföring.

Kursen utgår från den normala arbetsprocessen, där kursdeltagarna lär sig om metoder och logik för att gå från strategi till aktivering, där förståelsen för den digitala logiken är den sammanhållande länken.

Vem är kursen för?

Digital Management riktar sig till dig som är ansvarig för hela eller delar av ett företags, myndighets eller organisations digitala närvaro. Du kan vara informations- eller kommunikationschef, kommunikatör eller webbredaktör. Även du som arbetar med och/eller ansvarar för marknadsföring där digitala kanaler är ett viktigt verktyg har nytta av kursen. Under utbildningen har du möjlighet att få personlig rådgivning kring de utmaningar du ställs inför i din yrkesroll.

Berghs Facebook feed

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
111 93 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
www.berghs.se


Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.