Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
24 timmar
33 750 SEK inkl. moms
Svenska

Design Leadership

Vad behöver du som ledare arbeta med för att skapa en stark designkultur inom just ditt företag?
I hård konkurrens kämpar många företag med att skapa en unik och personlig relation med sina kunder. Allt fler går från produkt till tjänst och upplevelse för att skapa unika konkurrensfördelar. Design och upplevelse har blivit en strategisk förmåga som inte bara bör, utan måste finnas inom företaget, för att det ska kunna vara branschledande.

Om kursen

Du kommer på denna praktiska och teoretiska kurs få möjlighet att jobba med Design Leadership utifrån din roll och ditt företag. Vi kommer att ge dig olika modeller och strukturer för att utvärdera ditt företags designförmågor, systemtänkande, ledarskap, förändringsarbete och hantera designteam. Med designförmågor menar vi kultur, omfattning på arbete, antal anställda, strategisk höjd, budget för research och design samt mätning och uppföljning. Vi kommer att under dessa dagar arbeta med att ge best practise kring Design Leadership i företag och organisationer. Samtidigt kommer du att få arbeta med reflektion och grupparbete för att specificera hur du ska ta ditt företag till nästa nivå där design ses som en strategisk förmåga.

De flesta av kursens uppgifter utgår från arbetsrelaterade case. Du kommer att behöva använda ditt företag/organisation eller en kund om du jobbar på byrå eller är konsult. Om du är mellan jobb behöver du hitta ett företag som du kan bygga ditt case på och där du har personer som kan avsätta tid för att hjälpa dig.

Observera att en del av kursen hålls på engelska. Föreläsaren förstår dock svenska. Kursens dokumentation är på engelska.

Vem är kursen för?

Du har en ledar- eller chefsroll alternativt är på väg mot en sådan. Eller så befinner du dig i en situation där du måste leda även om du inte har en sådan roll eller titel. Du har jobbat med digital design och/eller digital utveckling, men kan även ha en annan bakgrund inom affärsutveckling eller strategi.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 28 recensioner.

Kursdeltagare
Kursdeltagare
Kursdeltagare
Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 28 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 2860 recensioner.
Se alla skolans recensioner