Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Stockholm
24 timmar
30 000 SEK inkl. moms
Svenska

Content Marketing

Bra Content Marketing bygger varumärket och genererar affärer. Med relevant innehåll till rätt personer får du resultat som inte går att uppnå med traditionell marknadsföring. Här är kursen som ger dig en kunskap om content marketing från branschens absolut vassaste personer.

Om kursen

Att tvinga på människor sina budskap fungerar inte längre. Framgångsrik kommunikation och marknadsföring sker på mottagarens villkor. Ibland kallas det Content Marketing, ibland något annat, men grunden består av att skapa innehåll som din målgrupp frivilligt vill konsumera.

Lär dig skapa affärsnytta med målgruppsanpassat, regelbundet och engagerande innehåll som stärker varumärket och driver försäljning.

Kursen passar dig som vill gå från teori till praktik och vill börja använda Content Marketing som en metod för att bygga lojala relationer med din målgrupp. Konkreta exempel från verkligheten visar hur bra innehåll kan göra varumärket till ett så kallat Content Brand, det vill säga ett varumärke som i sin kommunikation agerar som ett mediehus.

Case-studier varvas med praktiska övningar och föreläsningar. Målet är att du efter kursen ska ha grundläggande kännedom om vad content marketing är och om hur du kan utnyttja storyns kraft för att fånga målgruppen. Du kommer också få grundläggande insikter om vilka delar du behöver inkludera i din contentstrategi och kunskaper om köpta och förtjänade medier.

Vem är kursen för?

Kursen vänder sig till marknadsförare, kommunikatörer, Copywriters och Art Directors som vill lära sig att kommunicera med journalistiska och dokumentära verktyg i alla medier – film, digitala kanaler och print. Den passar dig som jobbar inom reklam eller PR, på marknadsavdelning eller inom traditionell media.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
111 93 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
www.berghs.se


Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 5 recensioner.
Se alla skolans recensioner