Visa studentum.se som: Mobil

Berghs Upgrade – Digital handel

Berghs School of Communication
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Distans
84 timmar
56 250 SEK inkl. moms
Svenska

Berghs Upgrade – Digital handel

Bredda din kompetens inom digital handel! I takt med att e-handel växer i bransch efter bransch expanderas behovet av kompetens inom detta område. På programmet Digital handel gör du under 12 veckor en djupdykning i den digitala världens möjligheter.

Om utbildningen


Digital försäljare är en yrkesroll som efterfrågas kraftigt i de allra flesta branscher i takt med att allt fler företag utvecklar sin organisation med nya ansvarsområden eller hela avdelningar fokuserade på digital strategi och försäljning. Utbildningen fokuserar på digital handel och en ökad affärsförståelse för att kunna specialisera sig inom online försäljning.

Kunskapsområden som digital säljstrategi, processer, verktyg för att planera aktiviteter och optimera för konvertering. Under utbildningen startar du en e-handelsajt för att testa praktiskt.

Programmet innehåller följande kurser:
  • Berghs DEV – Berghs DEV syftar till att utveckla sin professionella roll och reflektera över sin lärprocess.
  • Digital försäljning – kunskap om hur det digitala ekosystemet hänger ihop och vilka synergieffekter som kanalerna kan generera.
  • Digital marknadsföring och datadrivna kampanjer – konkretisera det digitala landskapet och skapa förståelse och praktisk kunskap för vilka komponenter och verktyg som finns inom digital marknadsföring.
  • Analys och konvertering – kunskap praktiskt användning av de ledande analysverktygen, identifiera vad som är relevant att mäta, samt hur man utvärderar en besökares beteende.
  • E-handel i praktiken – inspiration och värdefulla insikter för att lära sig skapa en fungerande e-handel.

Pedagogisk modell

Berghs pedagogik är praktiskt baserad med yrkesverksamma lärare och casebaserade uppgifter att lösa individuellt eller i grupp. Pedagogiken bygger på samtalet med ett ansvar för sitt eget såväl som gruppens lärande. Vår metodik handlar om att praktiskt lösa uppdrag, presentera lösningar, få feedback och reflektera. Vissa uppgifter kan löpa parallellt och sträcka sig över flera veckor. Den första veckan startar med kursen Berghs DEV som ger dig verktyg att förstå sig själv, och därmed andra bättre. Att förstå sin lärandestrategi något vi jobbar med under hela utbildningen.

Vem är utbildningen för?

Kursen riktar sig till etablerade säljare och kommunikatörer med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom sälj, marknadsföring eller kommunikations­branschen för att ha grundförutsättning att koppla på nya kunskaper.

Genom att få strukturerade metoder och kunskap om olika verktyg ges du möjligheten att efter utbildningens slut kunna söka jobb som Digital säljare, Online Sales Manager, E commerce manager beroende på tidigare erfarenhet. Du kommer också att bredda dina kontakter i branschen under utbildningens gång.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 2860 recensioner.
Se alla skolans recensioner