Visa studentum.se som: Mobil

Art Director / Copywriter

Berghs School of Communication
Sammanfattning
Konst- och kulturutbildning
Stockholm
4 terminer
235 000 SEK inkl. moms
Svenska

Art Director / Copywriter

På Berghs Art director/Copywriter–program blir du en hantverksmästare i text eller form. Du jobbar med allt mellan bokstäver och bild, tonalitet och typografi, former och formuleringar. Och vare sig du väljer att skriva eller att rita med din penna, inriktar dig på Copywriting eller Art direction – efter dina två år på utbildningen kommer du att vara en mångfacetterad kreatör som är expert på strategi, idé- och konceptutveckling.

Om utbildningen

Programmet är en tvåårig utbildning med två inriktningar. Du väljer mellan Art direction och Copywriting när du söker. Som art director arbetar du med de visuella uttrycken medan du som copywriter ansvarar för textinnehållet i kommunikationen. Gemensamt för inriktningarna är att rollens kreativa orientering kombineras med strategi och analys. Och rollerna liknar varandra mycket – ni jobbar oftast tätt i team med varandra för att ta fram slagkraftigt innehåll med ett attraktivt visuellt språk. Under utbildningen bygger du din kreativa verktygslåda med teoretiska och praktiska kunskaper. Föreläsningar, seminarier, workshops, case och projekt varvas med varandra i en organiserad röra. Du jobbar med kreativa modeller i verklighetsnära projekt och tränas i din roll inför det kommande arbetslivet. I programmet ingår en praktikperiod där du får chansen att prova vingarna innan du lämnar boet för att flyga fritt.

 

Berghs Facebook feed

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
111 93 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
www.berghs.se


Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.