Visa studentum.se som: Mobil

Art Director / Copywriter

Berghs School of Communication
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
4 terminer
235 000 SEK inkl. moms
Svenska

Videoreportage

Art Director / Copywriter

Art Director/Copywriter är ett tvåårigt program för dig som älskar att väcka känslor och lösa problem. Utbildningen är till för dig som gillar att utmanas tillsammans med andra och vill bli expert på strategi, idé- och konceptutveckling. Genom att välja en av inriktningarna – Copywriter eller Art Director – specialiserar du dig inom ett hantverksområde som antingen fokuserar på text eller visuellt uttryck.

Om utbildningen

Som Art Director arbetar du med de visuella uttrycken medan du som Copywriter ansvarar för att sätta ord på era idéer. Rollerna liknar varandra mycket – ni jobbar tätt i team med att komma fram till vad som ska göras, för att sedan ansvara för olika delar i hur idéerna ska få mottagaren att känna något. Under utbildningen bygger du din kreativa verktygslåda med teoretiska och praktiska kunskaper. Föreläsningar, seminarier, workshops, case och projekt varvas med varandra. Du jobbar med kreativa modeller i verklighetsnära projekt och tränas i din roll inför det kommande arbetslivet. I programmet ingår två praktikperioder där du får chansen att prova vingarna innan du lämnar boet för att flyga fritt.

Efter två år på programmet Art Director/Copywriter har du byggt upp en vass portfolio, ett ovärderligt kontaktnät och många fina minnen från en väldigt intensiv och rolig tid. Möjliga arbetsgivare är förutom Reklambyråer, PR-byråer, produktionsbolag och inhousebyråer även marknadsavdelningar, start-ups och techbolag. Men vi vet också att kreativa människor kan hamna på helt andra ställen – möjligheterna är många!

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Tel: 08-587 550 00
Fax 08-587 550 10
www.berghs.se


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 2860 recensioner.
Se alla skolans recensioner