Visa studentum.se som: Mobil

Träffa och chatta med skolor live på Digitala utbildningsmässan den 7 oktober! Anmäl dig nu 🎓✨

Avancerad JavaScript/React-utvecklare

Beetroot Academy
Sammanfattning
Kurser
Distans
8 veckor
19 990 SEK inkl. moms
Startdatum: september 2021 - Distans
Avancerad JavaScript/React-utvecklare

Avancerad JavaScript/React-utvecklare

Avancerad JavaScript/React-utvecklare

Om du redan arbetar med JavaScript kan det vara dags att fördjupa dina kunskaper med React/Redux och efter den här kursen kommer du att anses vara en utmärkt JavaScript-utvecklare. React JavaScript-biblioteket löser problem kopplade till interfaces som t.ex. varor i kundkorgen och listor över användare. När allt fler sidor dyker upp kan du använda Redux. 

Under kursens gång kommer du lära dig React och verktyg som ESLint (för kodsyntaxkontroll), React Router v4 (för navigering mellan sidor), Reselect (för att effektivisera hanteringen av tillstånd), Immutable.js (ett bibliotek som hjälper dig att skapa icke muterbara datastrukturer) och Jest (för testning). Du kommer även få lära dig skapa funktionella komponenter med hjälp av React-hooks och du kommer att kunna skriva enhetstester genom att använda Jests och React-test-bibliotek. Du kommer att kunna skapa dina egna applikationer och efter avslutad kurs kunna arbeta som React-utvecklare.

Målsättning

Efter avslutad utbildning kommer du att kunna anses vara en utmärkt JavaScrip-utvecklare och du kommer att kunna jobba som React-utvecklare.

Målgrupp

Det här en kurs för dig som har några års erfarenhet av JavaScript och är intresserad av att fördjupa dina kunskaper. Då undervisningen sker på engelska  behöver du vara bekväm med det (nivå B eller engelska 6).

För mer information om Avancerad JavaScript/React-utvecklare , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Upplägg

Kursen genomförs på halvfart (50% av heltid) under totalt 8 veckor. Kursen sker online och du erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Schemat för kursen innehåller tre lektioner per vecka. Två av veckans lektioner är förlagda på veckodagar och är två timmar långa. den tredje av veckans lektioner är förlagd under helgen och är fyra timmar lång. Utöver detta kommer du att behöva lägga ungefär 12 timmar på självstudier och hemuppgifter. Vi har vårt eget LMS (Learning management system) genom vilket du som student kommer få tillgång till allt kursmaterial (videor, länkar etc).

Den här kursen passar också bra för dig som arbetar eller har annan sysselsättning då lektionstiden är förlagd på kvällar och helger och du kan lägga upp tiden för självstudier på det sätt som passar dig. 

Kursmaterial

Tillhandahålls vid kursstart. Ingår i kursavgiften.

Språk

Engelska (nivå B eller engelska 6).

Förkunskapskrav

  • Preprocessor: SASS
  • Datatyper, syntax, grundläggande JavaScript struktur och funktioner
  • Arbeta med DOM
  • Events modulen i JavaScript
  • Arbeta med AJAX
  • Engelska B och Engelska 6

Beetroot Academy

Starta din IT-karriär på Beetroot Academy

Beetroot Academy är en svensk skola för IT-utbildning som grundades 2014. Vårt mål är att hjälpa fler starta upp eller utveckla framgångsrika karriärer inom IT och på så sätt överbrygga den brist som idag finns på yrkesverksamma inom IT i...


Läs mer om Beetroot Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Avancerad JavaScript/React-utvecklare

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Beetroot Academy


Tel: 0766923678
Mobil 0766923678
beetrootacademy.se

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,0)
Baseras på 17 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Avancerad JavaScript/React-utvecklare från Beetroot Academy, fyll i följande uppgifter: