Visa studentum.se som: Mobil

BASIS KONSTSKOLA

Basis konstskola bedriver utbildning på eftergymnasial nivå inför högskola och andra högre studier inom de konstnärliga yrkesområdena.

Har du ett intresse för konst, design och kultur är Konstskolan Basis perfekt för dig. I ett gammalt hus från 1700-talet på Söder i Stockholm erbjuds olika estetiska utbildningar. De tre ettåriga studiemedelsberättigade heltidsutbildningarna heter Konstnärlig grundutbildning, Fördjupad konstnärlig grundutbildning samt Inredning och Design. Konstskolan Basis erbjuder även en kvällsskola i konst samt en kurs i grafisk design på kvällstid.
Lärarna på skolan är alla yrkesverksamma konstnärer och designers med läng pedagogisk erfarenhet. Skolan är en del av Studiefrämjandet Stockholms län och är en konst och kulturutbildning som lyder under Myndigheten för yrkeshögskolan.
För mer information om Basis konstskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Basis konstskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Basis konstskola

Folkungagatan 147
116 30 Stockholm

Tel: 08-6424413
Mobil 070-7713401
www.basis.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Alicia Happy Ahlström
(5)
Min tid på Basis har utvecklat mig otroligt mycket. När jag började hade jag en luddig idé om vad jag kanske ville göra och tyckte var intressant, och när året var slut så hade jag en bra portfölj, goda kunskaper, vänner för livet, en ny inriktning i min karriär och ett antagningsbesked till kandidatprogrammet i industridesign på Konstfack. ...
Visa mer
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Basis konstskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.