Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs - Engelska i St. Julians, Malta

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
St Julians
2-36 veckor
Heltid/deltid
Över 3 veckor
Engelska

Språkkurs - Engelska i St. Julians, Malta

Språkresa - Engelska på Malta

Visste du att engelskan är ett av Maltas två huvudspråk? Malta ligger i Medelhavet mellan Italien och Tunisien och har ett mycket behagligt klimat.

Här samarbetar vi med två språkskolor i de sammanväxta städerna Sliema och St. Julians. Båda orterna ligger vid kusten, nära huvudstaden Valetta. Språkkurserna på Malta är överlag väldigt prisvärda och berättigar till studiemedel.

För mer information om Språkkurs - Engelska i St. Julians, Malta, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Om skolorna

IELS/LAL

Året om ordnar IELS/LAL språkkurser i Sliema, en fashionabel badort men också den största och modernaste staden på Malta. Här finns en över 3 km lång strandpromenad och staden har ett livligt shoppingcenter med kaféer och restauranger.

IELS/LAL är en av de äldsta skolorna på Malta och har ett brett utbud av språkkurser som passar vuxna, studenter och företagkunder. Under sommaren finns även ungdomskurser. En normalkurs innebär 20 lektioner à 45 minuter per vecka, men du kan också läsa intensivt med 30 lektioner per vecka. Här erbjuds även individuell undervisning, undervisning i minigrupp och kombinationskurser. För specifik information om skolornas kursutbud, se AVISTAS hemsida.

Skolan är utrustad med moderna klassrum, kafeteria, datarum, WiFi samt ett mindre bibliotek. Skolan erbjuder olika aktiviteter som guidade turer, välkomstmiddag och utflykter kostnadsfritt eller till en billig summa. IELS/LAL har sin egen Beach Club på promenadavstånd från språkskolan där de ofta annordnar olika aktiviteter. Under sommaren har du där också tillgång till en privat strand.

EC

EC, European Centre of Language Studies, är belägen i centrala St. Julians som är den mest fartfyllda turistorten på Malta med mängder av nattklubbar och barer.

EC har en mycket internationell prägel, hit kommer deltagare från hela världen för att studera engelska. Skolan kännetecknas av en omsorg om studenterna och en ambition att lyfta fram den lokala kulturen. Språkskolan ligger i två moderna byggnader med takterass, internetcafé, bibliotek, student lounge samt tillgång till WiFi.

En normalkurs innebär 20 lektioner à 45 minuter per vecka, men du kan också läsa intensivt med 30 lektioner per vecka. Här erbjuds även 30+ och 50+ kurser. För specifik information om skolornas kursutbud, se AVISTAS hemsida.

Skolan erbjuder dig välkomstmiddag och olika aktiviteter under studietiden. Som student hos EC har du också tillgång till ett gym till subventionerat pris och under sommaren även gratis tillträde till en privat strand måndag-lördag.

Boende

På Malta finns flera inkvarteringsalternativ. Båda skolorna erbjuder boende i värdfamilj eller på residens, men det finns också möjlighet att bo på hotell eller i en delad lägenhet lite beroende på vid vilken skola du väljer att studera. Se mer information på AVISTAs hemsida.

Examen & Intyg

Cambridgeexamen

Cambridge University Examinations är ett internationellt välkänt diplom som ger dig ett värdefullt bevis på dina kunskaper i engelska. En Cambridge-examen är användbart i många sammanhang och erkänns av många skolor, universitet, företag och organisationer i hela världen.

Både IELS/LAL och EC erbjuder förberedande kurser för Cambridge examen, se rubriken "kurser" och AVISTAS hemsida för mer information.

Kostnader

Vänligen besök AVISTAs hemsida för prisuppgifter.

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

AVISTA erbjuder språkkurser utomlands, college- och universitetsutbildningar, volontärresor samt arbete utomlands. De flesta av Avistas program berättigar till studiemedel från CSN! Språkkurser: Avista startade redan 1980 som ett alternativ till språkresor med bara svenska deltagare. Avista menade på att det...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Engelska i St. Julians, Malta

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sibyllegatan 79
114 43 STOCKHOLM


Beställ information

För att få mer information om Språkkurs - Engelska i St. Julians, Malta via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Se alla skolans recensioner