Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs - Engelska i Oxford

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Oxford
2-34 veckor
Heltid
Över 3 veckor
Engelska

Språkkurs - Engelska i Oxford

Språkresa - Engelska i Oxford

Oxford är ett paradis för studenter. Här finns många ställen att upptäcka och umgås med vänner på - teatrar, biografer, klubbar, restauranger, caféer och pubar. Den storslagna arkitekturen inramas av vackra parker och trädgårdar där det är ett nöje att promenera. Vår språkskola håller hög kvalitet på undervisningen och du har nära till allt vad denna intressanta stad erbjuder. Från Oxford till London tar man sig på ungefär 60 minuter.

På lunchen kan man ha picknick i en park och titta på universitetslagen som tränar rodd på floden. Efter skolan kan du vandra genom det berömda Ashmolean museet med sina målningar eller gå och shoppa på ”the Covered Market”. På kvällen kan du dansa salsa till tidig morgon på Club Latino eller titta på en Shakespearepjäs på ”the Playhouse” (eller gå hem och plugga)!

För mer information om Språkkurs - Engelska i Oxford, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Om skolan

Embassy CES

Skolan Embassy CES har nyrenoverade och moderna lokaler mitt i centrala Oxford, nära universitetscollegen Balliol och Trinity. Trots att skolan vuxit i storlek så har den lyckats behålla sin personliga och trevliga atmosfär. Antal deltagare på skolan varierar mellan ca 85-200 beroende på säsong.

Skolan har ett stort Study Centre med datorer, multimedia, bibliotek och ett allrum med TV/DVD. Där kan Du studera eller surfa på internet utan kostnad. Även WiFi finns.

Skolan arrangerar en hel del fritids- och kvällsaktiviteter varje vecka. Fotbollsmatcher och annan sport erbjuds också. På helgerna anordnas utflykter till t.ex. Stratford, London och Edinburgh till självkostnad. De flesta studenter i Oxford cyklar överallt och Du kan hyra cykel på plats.

Boende

Skolan erbjuder inkvartering i familj och på studenthem. En depositionsavgift betalas vid boende både i familj och på studenthem. Depositionen återfås när man lämnar inkvarteringen i bra skick. Inkvarteringen är tillgänglig från söndagen innan kursstart till lördagen efter kursens slut.

Familj: Du kan välja mellan enkel- och dubbelrum. I boendet ingår frukost- eller halvpension.

Studenthem: Skolan samarbetar med ett mindre studenthem som ligger i centrala Oxford. Du har gångavstånd (10-15 minuter) till skolan och kan välja mellan enkel- och dubbelrum. Dusch och toalett finns på rummet. Kök och allrum är gemensamma. Tillgång till internet. Minimiålder 18 år. Tänk på att boka i god tid om Du önskar detta boende!

Kurser

Normalkurs och intensivkurs
• Startdatum varje måndag. Jullov 17/12-2/1
• 20 eller 28 lektioner à 50 minuter per vecka
• Maximum 15 deltagare per grupp
• Kurslängd 2–34 veckor
• Minimiålder 16 år, vanligaste åldrar är 18–29 år.

Terminskurs Cambridge Examen, 10-11 veckor
• Kursdatum 2012: 3/1, 2/4, 24/9
• 20 eller 28 lektioner à 50 minuter per vecka
• Maximum 12 deltagare per grupp
• Kurserna avslutas med Cambridge University Examination på flera nivåer.
• Den som vill läsa en längre period kan kombinera med normalkurs till önskad kurslängd eller läsa flera Cambridgekurser i följd.
OBS: Beroende på olika examensdatum för olika nivåer kan det vara så att Du behöver stanna en vecka eller ett par dagar extra. Kontakta oss för förkunskapstest för att fastställa Din nivå och exakta datum.

Examen & Intyg

Cambridgeexamen

Cambridge University Examinations är ett internationellt välkänt diplom som ger dig ett värdefullt bevis på dina kunskaper i engelska. En Cambridge-examen är användbart i många sammanhang och erkänns av många skolor, universitet, företag och organisationer i hela världen.

Embassy CES erbjuder förberedande kurser för Cambridge examen, se rubriken "kurser" och AVISTAS hemsida för mer information.

Kostnader

Vänligen besök AVISTAs hemsida för prisuppgifter.

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

AVISTA erbjuder språkkurser utomlands, college- och universitetsutbildningar, volontärresor samt arbete utomlands. De flesta av Avistas program berättigar till studiemedel från CSN! Språkkurser: Avista startade redan 1980 som ett alternativ till språkresor med bara svenska deltagare. Avista menade på att det...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Engelska i Oxford

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sveavägen 62
111 34 STOCKHOLM


Beställ information

För att få mer information om Språkkurs - Engelska i Oxford via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner
Se alla skolans recensioner