Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs - Engelska i London

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
London
2-48 veckor
Heltid
Över 3 veckor
Engelska

Språkkurs - Engelska i London

Språkresa - Engelska i London

Många som väljer London som kursort vill kombinera språkkursen med att lära känna den världsmetropol London är. Vad man än är intresserad av finns möjlighet att på egen hand eller tillsammans med kursdeltagare från andra länder upptäcka och uppleva det mesta.

Här finns teatrar, musikaler, biografer, pubar, exotiska restauranger, konserter, nattklubbar, mode- och trendgator, kända varuhus, sportevenemang, sevärdheter, stora grönområden och mycket mer...

I London samarbetar Avista Språkresor med två skolor.
Båda skolorna erbjuder språkkurser under hela året.

Det finns många undervisningsalternativ. Det är väldigt flexibelt hur många lektioner Du kan läsa och när på dagen Du läser. Alla kurser är bra och många kurser har ett bra pris! För språkkurser på 3 veckor eller längre har Du möjlighet att söka studiemedel.

I samtliga kurser är konversation ett av de viktigaste kursmomenten. I övrigt ingår grammatik, ordförrådsövningar, skrivövningar och en inblick i engelska samhällsförhållanden.

För mer information om Språkkurs - Engelska i London, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Om skolorna

Om skolan - Frances King FK_skola

Frances King är en mycket innovativ skola som har anpassat språkkurser och inkvartering efter vad deltagare från hela världen efterfrågar. Skolan står för undervisning av hög kvalitet och har en trevlig atmosfär.

Under läsåret används framför allt huvudbyggnaden vid Gloucester Road (Kensington-Chelsea området) samt angränsande annex. Skolbyggnaden vid Victoria Station i Belgravia används för Cambridge-och andra examenskurser. Under sommaren har skolan också undervisning i närheten av Bond Street och Marble Arch.

Året om erbjuds ett omfattande fritidsprogram med sport, pubkvällar, teaterbesök, musik och utflykter såväl inom London som till Cambridge, Stratford, Canterbury, Brighton mm. Att delta i fritidsaktiviteterna är ett sätt att närma sig den engelska kulturen och få ut mer av språkresan.

Om skolan - LSI

LSI erbjuder normal-, intensiv- och terminskurser samt är specialiserade på företagsutbildningar; individuell undervisning och minigrupp intensiv.

Skolan ingår i en organisation med institut för språkutbildning över hela världen. De intensivare språkkurserna vänder sig främst till personer med ett yrkesmässigt behov av engelska. Normalkurserna vänder sig också till ungdomar och studerande.

LSI har skolor i två olika delar av London. Du väljer själv på vilken av dem Du vill läsa:

Den ena ligger i Hampstead, 20 minuters tunnelbanefärd från Piccadilly.
Hampstead är ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i London med trevlig småstadskaraktär och mycket grönska. Här erbjuds normal- och terminskurser samt individuella språkkurser. Den andra enheten är belägen i trevliga lokaler i Londons centrum, i stadsdelen West End nära Covent Garden, nöjeskvarteren i Soho och
shoppinggatan Oxford Street. Här erbjuds normalkurser, terminskurser, minigrupp
intensiv samt individuella kurser.

Varje vecka erbjuds ett mindre antal fritidsaktiviteter till självkostnadspris.
Det kan t.ex. vara filmvisning, pubkväll, musikal eller utflykt.

Boende

I London finns det flera olika inkvarteringsalternativ. Vare sig du väljer att läsa på Frances King eller på LSI så finns möjlighet att bo i värdfamilj, i delad lägenhet eller på studenthem. Det är upp till dig! Läs mer på AVISTAs hemsida för mer information.

Examen & Intyg

Möjlighet att ta Cambridge Examen.

Kostnader

Vänligen besök AVISTAs hemsida för prisuppgifter.

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

AVISTA erbjuder språkkurser utomlands, college- och universitetsutbildningar, volontärresor samt arbete utomlands. De flesta av Avistas program berättigar till studiemedel från CSN! Språkkurser: Avista startade redan 1980 som ett alternativ till språkresor med bara svenska deltagare. Avista menade på att det...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Engelska i London

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sibyllegatan 79
114 43 STOCKHOLM


Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkkurs - Engelska i London från Avista Education & Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: