Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs - Engelska i Kanada

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Montreal, Toronto, Vancouver
Varierande
Heltid/deltid
CSN-berättigad

Språkkurs - Engelska i Kanada

Kanada är ett tryggt land med unik natur och kultur. Tack vare sitt geografiska läge och sin spännande historia förenar man det bästa ur den europeiska och amerikanska livsstilen.

I Kanada kan du studera engelska i Montréal, Toronto och Vancouver på Avistas partnerskola LSC. Nedan får du en kortare presentation om städerna och skolan. För mer information om studieorterna och skolornas kursutbud, se Avistas hemsida!

Montréal
I Montréal möts den franska och engelska kulturen på ett spännande sätt. Staden har 3,4 miljoner invånare och är världens största tvåspråkiga stad. Montréal är känd för sin vänliga öppna atmosfär, goda mat och vackra bebyggelse. Montréal erbjuder även många utomhusaktiviteter med närhet till naturen. Skidåkning och skridskoåkning på vintern, segling, bad och alla tänkbara utomhussporter på sommaren. Sedan 1960-talet har Montréal utvecklat ett underjordiskt city, med ingång till mer än 11.700 butiker, varuhus, restauranger, teatrar, biografer och bostäder. City är lättillgänglig med tunnelbana och har stor betydelse under vinterhalvåret.


Toronto

Toronto är Kanadas största stad och landets affärscentrum med ca 4,7 miljoner invånare. Trots sin storlek har Toronto många av en mindre stads fördelar och erbjuder en trygg, vänlig och ren miljö. På senare år har staden blivit allt mer viktig stad inom mode och design.  Bland utflyktsmålen märks Niagarafallen.

Vancouver
Vancouver anses vara en av de städer i Nordamerika som erbjuder högst livskvalitet. Staden ligger vid Stilla havs-kusten i British Columbia, där naturen är storslagen. Här finns mycket att se och många äventyr att hänga med på. Vancouver har 1,7 miljoner invånare och erbjuder stadsliv, bergsvandringar, bad, skidåkning och mycket mer.

För mer information om Språkkurs - Engelska i Kanada, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Om skolan

LSC
Skolan Language Studies Canada är Kanadas äldsta språkskola och finns idag på tre platser: Montréal, Vancouver och Toronto. Språkkurser erbjuds i både engelska och franska (franska endast i Montréal). Skolan ligger centralt i respektive stad, med närhet till caféer, shopping och allmänna kommunikationer. Klassrummen är stora och ljusa. Mediarum för självstudier finns på alla skolor.

Skolan erbjuder ett stort urval fritidsaktiviteter och ett rikt kulturellt program varje vecka; utflykter, sportaktiviteter, föreläsningar, guidade turer, danskvällar, provsmakningar av regionens läckerheter o.s.v. Vissa aktiviteter är kostnadsfria medan andra har en kostnad.


Normalkurs och intensivkurs erbjuds på alla tre skolor och du väljer själv hur länge och hur intensivt du vill studera.

• Kurslängd 2-36 veckor
• 20, 25 eller 30 lektioner à 55 minuter per vecka
• Max 15 deltagare per grupp. Minimiålder 18 år
• Dessutom erbjuds individuell undervisning (från 20 lekt/vecka)

I Vancouver och Toronto finns även möjlighet att gå en förberedande kurs inför Cambridge-examen.

Boende

Både i Montréal Toroto och Vancouver kan du välja mellan att bo i värdfamilj eller på residens/studenthem. I värdfamilj ingår halvpension, och på residens har du tillgång till delat kök. Läs mer på Avistas hemsida.

Examen & Intyg

Cambridgeexamen

Cambridge University Examinations är ett internationellt välkänt diplom som ger dig ett värdefullt bevis på dina kunskaper i engelska. En Cambridge-examen är användbart i många sammanhang och erkänns av många skolor, universitet, företag och organisationer i hela världen.

På skolorna i Vancouver och i Toronto går det bra att läsa en förberedande kurs för Cambridge-examen. Läs mer på Avistas hemsida.

Kostnader

Se utbildningens hemsida för mer information.

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

AVISTA erbjuder språkkurser utomlands, college- och universitetsutbildningar, volontärresor samt arbete utomlands. De flesta av Avistas program berättigar till studiemedel från CSN! Språkkurser: Avista startade redan 1980 som ett alternativ till språkresor med bara svenska deltagare. Avista menade på att det...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Engelska i Kanada

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sibyllegatan 79
114 43 STOCKHOLM


Beställ information

För att få mer information om Språkkurs - Engelska i Kanada via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Se alla skolans recensioner