Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs - Engelska i Fort Lauderdale

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Fort Lauderdale
Varierande
Heltid/deltid
CSN-berättigad

Språkkurs - Engelska i Fort Lauderdale

fort lauderdale

Florida är kanske mest känt för sina milslånga stränder och sitt behagliga klimat året om. Precis vid atlantkusten, i de södra delarna av Florida, ligger den "chica" semesterstaden Fort Lauderdale. Här, med närmsta strand på bara 10 minuters avstånd, erbjuder vi språkkurser för både vuxna och ungdomar.

I Fort Lauderdale samarbetar vi med två språkskolor: FLC - Florida Language Center och TLA - The Language Academy.

För mer information om Språkkurs - Engelska i Fort Lauderdale, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Om skolorna

Skolan FLCFLC - Florida Language Center

Skolan, Florida Language Centre, förfogar över 13 klassrum, utrymmen för självstudier, videorum samt dataplatser med gratis internet och Wifi. Tack vare att byggnaden delas med hotellet La Quinta Inn, som även fungerar som skolans egna residens, har deltagarna dessutom tillgång till både pool och andra rekreationsytor. På ett par minuters gångavstånd finns restauranger och affärer och bussen till "downtown" tar 15 minuter.

Skolan erbjuder både normal- och terminskurser om 20, 24 eller 30 lektioner à 50 minuter per vecka. Du väljer själv hur länge du vill studera. Du kan även välja att ta individuella lektioner eller läsa en förberedande kurs för Cambridgeexamen.

Vid sidan av undervisningen ordnar språkskolan en mängd fritidsaktiviteter och utflykter och det finns något för var och en. Den som vill hitta på egna aktiviteter får hjälp med förslag och information. Miami, Key West och Orlanda med Disney World är populära turistmål som man hinner besöka över en helgdag. Många deltagare i språkresor hyr också bil under vistelsen för att uppleva än mer av vad Florida har att erbjuda.


TLA - The Language Academy

Skolan TLA ligger i hjärtat av Fort Lauderdale bara några minuter från huvudgatan Las Olas Boulevard och ca 30 minuter (5-10 minuter med buss) från stranden.

Skolan har 20 klassrum och ett mediecenter med datorer, TV/video och gratis Wifi. Det finns också ett gemensamt utrymme med bord och mikrovågsugn där studenter och lärare möts på rasterna (skolan bjuder på kaffe, te och flaskvatten).

Skolan erbjuder både normal- och terminskurser om 20, 22 eller 30 lektioner à 50 minuter per vecka. Du väljer själv hur länge du vill studera. Du kan även välja att ta individuella lektioner, läsa i minigrupp, gå en kombinationskurs eller läsa en förberedande kurs för Cambridgeexamen.

Varje vecka erbjuder skolan ett omfattande och varierat fritidsprogram till självkostnadspris. Exempel på aktiviteter är barbecue på stranden, besök på museer, samhällsinstitutioner, shoppingcenter, restauranger och barer eller bio, sportaktiviteter samt utflykter (t ex Miami, Everglades, Orlando, Bahamas, Cap Canaveral etc). Många deltagare i språkkurser väljer också att hyra en bil under vistelsen för att uppleva än mer av vad Florida har att erbjuda.

Visum

Svenska medborgare kan vanligen vistas och läsa språkkurs i USA utan visum i upp till 90 dagar förutsatt att de har en godkänd ESTA-ansökan (Electronic System for Travel Authorization) och att kursen inte överstiger 20 lektioner per vecka. Vid studier längre än 90 dagar eller intensivare än 20 lektioner per vecka krävs ett studentvisum.

Ansökningsproceduren för studentvisum är omfattande varför vi rekommenderar studenter att anmäla sig i god tid.
Du får mer information om visum när du har bokat dig.

Boende

I London finns det flera olika inkvarteringsalternativ. Både på FLC eller TLA finns möjlighet att bo i värdfamilj. På FLC kan du dessutom bo på skolans egna residens och på lägenhetshotell. På TLA kan du även bo i studio för 1-2 personer eller i en större lägenhet. Det är upp till dig!  Läs mer på AVISTAs hemsida för mer information.

Examen & Intyg

Cambridgeexamen

Cambridge University Examinations är ett internationellt välkänt diplom som ger dig ett värdefullt bevis på dina kunskaper i engelska. En Cambridge-examen är användbart i många sammanhang och erkänns av många skolor, universitet, företag och organisationer i hela världen.

TLA ocg FLC erbjuder båda förberedande kurser för Cambridgeexamen, se mer under rubriken "Kurser" och AVISTAs hemida,

Kostnader

Se utbildningens hemsida för mer information.

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

AVISTA erbjuder språkkurser utomlands, college- och universitetsutbildningar, volontärresor samt arbete utomlands. De flesta av Avistas program berättigar till studiemedel från CSN! Språkkurser: Avista startade redan 1980 som ett alternativ till språkresor med bara svenska deltagare. Avista menade på att det...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Engelska i Fort Lauderdale

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sveavägen 62
111 34 STOCKHOLM


Beställ information

För att få mer information om Språkkurs - Engelska i Fort Lauderdale via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner
Se alla skolans recensioner