Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs - Engelska i Cambridge

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Cambridge, Storbritannien
2-36 veckor
Heltid
Över 3 veckor
Engelska

Språkkurs - Engelska i Cambridge

Språkresa - Engelska i Cambridge

Över hela världen är Cambridge känd som en av Englands främsta universitetsstäder. Det är också en av de vackraste städerna i England med mysiga gränder, gamla byggnader och en romantisk stämning. Trots turism och massor av studenter finns det fortfarande en drömmande atmosfär över staden.

Cambridges centrala delar domineras av de imponerande universitets-collegen, byggda från 1200-talet och framåt. Mellan dem, och på andra sidan floden, breder parker och omfattande grönområden ut sig. Numera är Cambridge också en betydande turiststad vilket ger staden en helt annan karaktär, med goda shoppingmöjligheter och ett rörligt gatu- och kvällsliv. För den konstintresserade är det värt att nämna att Fogg Art Museum, ett av Englands mest berömda konstmuseum, finns här.

Cambridge är en av de trevligaste och mest imponerande städerna i England att studera engelska i en tid. Att uppleva atmosfären och promenera runt i staden tillför en särskild dimension åt språkresan.

I Cambridge samarbetar vi med två språkskolor. Studio Cambridge är en av de äldsta och mest väletablerade skolorna i Cambridge. Här erbjuds både korta språkkurser och längre terminskurser, både för vuxna, "unga vuxna" och ungdomar.

Vår andra skola i Cambridge är EC. Denna skola är mindre och den mest centralt placerade språkskolan i hela Cambridge. Tack vare ett specialerbjudande kan vi erbjuda ett mycket bra paketpris på terminskurser med boende på studenthem på denna skola.

För mer information om Språkkurs - Engelska i Cambridge, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Om skolorna

Studio Cambridge

Skolan Studio Cambridge ligger nära Cambridge centrum. Här finns studierum, datorer, internet, språklaboratorium och lunchservering. Det finns också en trädgård där skolan ordnar en del aktiviteter.

Gemensamma fritidsaktiviteter organiseras av språkskolan minst fem gånger i veckan. Det kan vara sport, guidade besök, filmvisning, fester mm. Även utflykter erbjuds regelbundet, t ex till London, Oxford eller till någon badort vid kusten.

Kurserna genomförs på flera nivåer, från nybörjare till avancerad. Undervisningen innehåller övningar i konversation, uttal, ordförråd, grammatik, hörförståelse och skriftspråk. Som stöd i undervisningen används olika audiovisuella hjälpmedel som
film, TV och datorer.


EC Cambridge

Språkskolan ligger i hjärtat av Cambridge's historiska centrum, mindre än 100 m från Market square och med många caféer, pubar och affärer som lockar efter lektionerna. Undervisningen sker i en charmig byggnad från 1820-talet som också inrymmer en restaurang i bottenplanet.

Under veckorna och helgerna ordnas aktiviteter och utflykter för deltagarna, t ex teaterbesök, fester, sportaktiviteter samt utflykter till städer som Oxford och London. Vissa aktiviteter är gratis, andra erbjuds till självkostnadspris.

Boende

I Cambridge finns det möjlighet att bo i värdfamilj, eller på studenthem. Det är upp till dig! Läs mer på AVISTAs hemsida för mer information.

Examen & Intyg

Cambridgeexamen

Cambridge University Examinations är ett internationellt välkänt diplom som ger dig ett värdefullt bevis på dina kunskaper i engelska. En Cambridge-examen är användbart i många sammanhang och erkänns av många skolor, universitet, företag och organisationer i hela världen.

Både Frances King och EC erbjuder förberedande kurser för en Cambridgeexamen.

Kostnader

Vänligen besök anordnarens hemsida för prisuppgifter.

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

AVISTA erbjuder språkkurser utomlands, college- och universitetsutbildningar, volontärresor samt arbete utomlands. De flesta av Avistas program berättigar till studiemedel från CSN! Språkkurser: Avista startade redan 1980 som ett alternativ till språkresor med bara svenska deltagare. Avista menade på att det...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Engelska i Cambridge

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sveavägen 62
111 34 STOCKHOLM


Beställ information

För att få mer information om Språkkurs - Engelska i Cambridge via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.