Visa studentum.se som: Mobil

Ekonomi och marknadsföring på Berkeley College

Avista Education & Språkresor
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
New York
1 termin till 4 läsår
Heltid
CSN-berättigad

Ekonomi och marknadsföring på Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College är en populär skola med högt anseende och internationell profil. Skolan har åtta olika campus i New York och New Jersey.  Av totalt ca 6.000 studenter är drygt 800 internationella studenter med fler än 100 olika nationaliteter.

Skolan grundades redan 1931 och har sedan starten vunnit stor popularitet och högt anseende bland studenter i USA och världen över. Små klasser, individuell studierådgivning, en professionell lärarkår och nära kontakter med affärslivet har gjort Berkeley College till en akademiskt erkänd skola. Inte minst viktigt är att 90% av eleverna uppges få jobb inom sitt studieområde efter avslutad utbildning.

Som student på Berkeley College studerar du tillsammans med både amerikanska och internationella studenter. Av skolans ca 6.000 studenter är drygt 800 internationella studenter från fler än 100 olika länder. Skolan välkomnar det globala perspektiv som de internationella studenter för med sig till klassrummen på Berkeley College.

Berkeley College tar väl hand om sina internationella studenter. Skolans ”International Student Office” ser till att studenter får hjälp i praktiska frågor och med anpassningen till livet i USA. Skolan har också en ”International Club” som anordnar sociala aktiviteter som till exempel utflykter i New York.

New York

New York är världens mest kosmopolitiska stad. Åtta miljoner människor bor i egentliga New York och totalt 18 miljoner i regionen. Här finns ett tvärsnitt av jordens folk och kulturer. New York beskrivs ofta som staden som aldrig sover, det finns otroligt mycket att se och göra. Central Park, Wall Street och Time Square är bara några exempel på berömda platser i New York. Som internationell student får du även möjlighet att uppleva vardagen i New York och vara en del av det amerikanska samhället.

Andra utbildningar i USA
Avista samarbetar även med Santa Barbara City College (SBCC) och Santa Monica College (SMC) i Kalifornien.
För mer information om Ekonomi och marknadsföring på Berkeley College, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Allmän behörighet för högskolestudier i Sverige samt helst VG i engelska från A och B-kurserna på gymnasiet. Om du inte har VG i engelska måste du göra vissa språktester som visar att du har tillräcklig nivå för att klara av högre studier på engelska.

Visum

För studier vid Berkeley College behöver du söka studentvisum. Visumprocessen är relativt omfattande så det gäller att vara ute i god tid. Vi skickar mer information om kostnader och hur du ansöker om visum tillsammans med dina bekräftelsehandlingar.

Boende

Berkeley College erbjuder boende på två av sina campus: Midtown och White Plains. Du ansvarar själv för att ordna boende, men både Avista och Berkeley College kan hjälpa till med en hel del tips.

Midtown campus
Det finns några olika boenden på och i närheten av Manhattan. Priserna varierar beroende på läge och boendeform. Mer information om boende kring Midtown campus kan ges av oss när du har bokat dig.
 
White Plains Campus
På campus White Plains finns två stycken residens: Cottage Place och Sussex House.
 
Cottage Place ligger alldeles i närheten av campus med endast en kort promenad till White Plains campus. I detta sexvåningshus finns studios med kokvrå och 2- och 3-rumslägenheter med kök och vardagsrum. Lägenheterna är möblerade och utrustade med full köksutrustning samt luftkonditionering.
 
Sussex House är ett enplansresidens i samma byggnad som skolan. Här finns studios och 2-rumslägenheter utrustade med luftkonditionering och möjlighet att koppla in dator och TV.

Kurser

Berkeley College är främst ett Business College. På skolan har du möjlighet att läsa till en examen i något av nedanstående ämnen. Om du klickar på länkarna nedan kommer du till Berkeley College's egen hemsida med mer information:

• General Business
• International Business
• Marketing
• Management
• Business Administration
• Accounting
• Financial Services
• Fashion Marketing and Management
• Health Services
• Information Systems Management
• Interior Design*
• Justice Studies – Criminal Justice
• Paralegal Studies   

*endast på campus Bergen.


En student vid Berkeley College läser vanligtvis 12-16 poäng (credits) per termin vilket också ingår i terminsavgiften. Varje kurs ger 1-5 credits och man brukar läsa ca 4 kurser per termin. Skall du studera till en examen väljer du ett huvudämne redan vi ansökningstillfället.

Du kan välja mellan att läsa en enstaka termin eller en hel utbildning:

En eller två terminer - Study Abroad
Programmet Study Abroad ger dig möjlighet att fritt kombinera olika kurser under en eller två terminer. Det passar dig som endast vill läsa en kortare period eller dig som ännu inte vet om du vill läsa in en hel examen. Study Abroad är en unik möjlighet att prova på collegelivet i USA.

Tvååriga och fyraåriga utbildningar
På Berkeley College har du möjlighet att läsa till en Associate Degree som omfattar sex terminer och 90 credits eller en Bachelor’s Degree (motsvarande kandidatexamen) som omfattar 12 terminer och 180 credits.

De två- och fyraåriga utbildningarna passar dig som har en god uppfattning om vilka ämnesområden som intresserar dig och är motiverad för att läsa hela din utbildning utomlands.

Kostnader

Se utbildningens hemsida för mer information

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

Avista Education & Språkresor

AVISTA erbjuder språkkurser utomlands, college- och universitetsutbildningar, volontärresor samt arbete utomlands. De flesta av Avistas program berättigar till studiemedel från CSN! Språkkurser: Avista startade redan 1980 som ett alternativ till språkresor med bara svenska deltagare. Avista menade på att det...


Läs mer om Avista Education & Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Ekonomi och marknadsföring på Berkeley College

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Avista Education & Språkresor

Sibyllegatan 79
114 43 STOCKHOLM


Beställ information

För att få mer information om Ekonomi och marknadsföring på Berkeley College via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Se alla skolans recensioner