Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Industriteknisk utbildning – svets och CNC-operatör

Astar
Sammanfattning
Arbetsmarknadsutbildning
Köping, Umeå, Örnsköldsvik
33 veckor
Heltid
Industriteknisk utbildning – svets och CNC-operatör

Industriteknisk utbildning – svets och CNC-operatör

I Köping, Umeå och Örnsköldsvik anordnar vi på uppdrag av Arbetsförmedlingen arbetsmarknadsutbildningar inom industriteknik

Våra utbildningar möter branschens efterfrågan och behov av kvalificerade och duktiga medarbetare. Du söker en plats på våra utbildningar via din handläggare på Arbetsförmedlingen. Välkommen att studera hos Astar. Utbildningen är en industriteknisk utbildning som är indelad i moduler. Du har en individuell utbildningsplan och läser de moduler eller delar av moduler som passar just dig.

För mer information om Industriteknisk utbildning – svets och CNC-operatör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen är varmt välkommen att prata med din handläggare och berätta att du är intresserad av att gå utbildningen. Det är alltid handläggaren som bestämmer vem som får gå en arbetsmarknadsutbildning.

Examen & Intyg

När du har läst klart hos Astar får du ett diplom och en yrkesbedömning som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har sedan ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Astar

Astar

Astar är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss lär du dig ett yrke från grunden med erfarna lärare och handledare, samtidigt som du knyter viktiga kontakter under din utbildning som kan hjälpa dig att hitta jobb. Efter din utbildning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Industriteknisk utbildning – svets och CNC-operatör

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Industriteknisk utbildning – svets och CNC-operatör från Astar, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: